Lumotar

by Sylvia Louise Engdahl | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 8/18/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, August 18, 2016
Minä en saisi itkeä. En saisi antaa yksityisten tunteideni sotkeutua tähän. Miten tytöstä voi milloinkaan tulla kenttäagenttia, jos hän liikuttuu joka kerta näin? Ehkä olen tolaltani Georynin vuoksi. Tai ehkä en ollenkaan sovellu antropologiseen laitokseen?

Elenan ei olisi alun perin kuulunut olla mukana ryhmässä, joka laskeutui keskiaikaiselle Andresian planeetalle. Mutta Elena oli luvannut hyvittää poissaolonsa opistosta valmistautumalla tutkintoon avaruusaluksella. Elenan isä toimii tutkimusryhmän johtajana.

Elenan on kuitenkin äkkiä astuttava vanhemman kenttäagentin, Illuran, tilalle Andresiassa, jota imperiumilaiset uhkaavat. Hänen on puututtava andresialaisten elämään ilman että he itse tietävät sitä. Elenasta tulee lumotar ja Elenan isästä tähtiinnäkijä. Se, mikä on heille ja muille federaation planeettojen asukkaille tiedettä, onkin andresialaisille taikuutta. Georyn, andresialainen puunhakkaajan poika, joutuu elämänsä suurimpaan tulikokeeseen. Niin myös Elena!

Englanninkielinen alkuteos: Enchantress from the Stars (1970)
Esipuhe: Lois Lowry
Suomentanut: Jaana Kapari

Tammi 2003

- Tammelan kunnankirjaston poistokirja

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Loviisan linja-autoasema in Loviisa, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, August 29, 2016

Released 2 yrs ago (8/29/2016 UTC) at Loviisan linja-autoasema in Loviisa, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lueskelin Lumotarta eilen vesibussissa matkalla Svartholmasta Loviisan keskustaan eikä se hullumpi kirja ollutkaan :) Kirja jäi iltapäivällä kolmen tienoilla linja-autoaseman portaille odottamaan nappaajaa (ks. vapautuskuva). Osallistun sillä puskailveksen Aikamatkahaasteeseen sekä Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


* * * * *
Lisätietoa vapautuspaikasta:

Loviisan linja-autoasema rakennettiin vuosina 1943-44 Anna-Liisa Stigellin piirustusten mukaan. Linja-autoliikenne oli alkanut jo aiemmin. Rinnakkain laiva- ja junaliikenteen kanssa oli 1920- luvulta asti keskusteltu linja-autoliikenteestä ja sen kannattavuudesta. Paikallinen yrittäjä Hjalmar Holmström yhdessä majatalonpitäjä Emil Randelinin kanssa tarttui uuteen haasteeseen ja avasi ensimmäisen linja-autoreitin vuonna 1924. Se oli reitti Loviisa-Elimäki-Lapinjärvi-Loviisa. Seuraavana vuonna avattiin reitit Kotkaan ja Helsinkiin.

Lähde: loviisansanomat.net

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.