Pelastavat enkelit

by Patricia Gaffney | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 8/11/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, August 11, 2016
Miehet, työpaikat ja kriisit tulevat ja menevät, mutta tosi ystävyys kestää, uskovat Lee, Rudy, Isabel ja Emma. Pari kertaa kuussa he kokoontuvat puimaan ongelmiaan ja nauramaan pitkää, parantavaa naurua. Matkan varrella lukija ystävystyy näihin persoonallisiin naisiin, myötäelää heidän ilonsa ja murheensa — ja yhteisen suuren tragediansa.

Lee on onnellisesti naimisissa miehen kanssa, joka vietteli hänet pattereita ja putkia ronkkimalla. Mutta elämä on järjestänyt lasta kaipaavalle päiväkodin johtajattarelle myös pikku pilan. "Te ette kyllä usko tätä. Henryllä on liikaa siittiöitä."

Rudy on joukosta se, jolla on parhaat mahdollisuudet hullun papereihin: ensin vaikea lapsuus, sitten vaikea aviomies. Terapia alkaa kuitenkin tehota. "Jumalauta, sinä tupakoit Curtisin nähden. Vau, Rudy."

Isabel on hiljainen huolehtija. Hän on eronnut ja vakavasti sairas mutta valmis antamaan uskottomalle ex-miehelleen anteeksi. "Elämä on lyhyt, ei sitä ole varaa tuhlata kaunaan."

Emma on toivoton seurustelujutuissa. Parhaillaan hänellä on menossa elämänsä kiihkein rakkausjuttu — mies vain sattuu olemaan naimisissa täydellisen naisen kanssa. "Jos minulla olisi yhtä huono onni naisten kuin miestenkin suhteen, ampuisin itseni."

Englanninkielinen alkuteos: The Saving Graces (1999)
Suomentanut: Kristiina Rikman

Toinen painos
Otava 2002

Released 4 yrs ago (8/14/2016 UTC) at Museorautatie, Minkiön asema in Jokioinen, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Pelastavat enkelit löytää lukemiseksi Minkiön asemalta, lipunmyyntirakennuksen ikkunanvieruspenkiltä. Osallistun kirjalla Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.comEdit: Oikein päin alun perin ollut ja oikein päin tallennettu vapautuskuva kääntyikin nyt näin päin.. Kuvasta poiketen kirja jäi ikkunan edessä olevalle penkille, siitä kohdasta vain ei saanut kehnon valaistuksen (harmaa sadepäivä) takia kuvaa otetuksi.

Journal Entry 3 by kippari100 at Jokioinen, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, February 22, 2017
Omaleimaisia ajatuksia elämästä.

Voin vilpittömästi suositella tätä.

Jätän kirjan huomenna siinä puolenpäivän tietoon Iho-Allergiasairaalan kahvioon - jatkukoon kierto!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.