Alakuloinen romanssi

by Pirjo Tuominen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingPiikuwing of Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 7/28/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPiikuwing from Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, July 28, 2017
Kuvaus Adlibriksen sivulta:

"Leila ja Ilkka Jalamus ovat varhaiseläkkeelle siirtynyt varakas aviopari, iältään puolessavälissä kuuttakymmentä. Tytär Ada aloittelee artistinuraa, poika Ari on agronomi. Ilkka on suunnitellut valmiiksi koko suvun elämän, rahoittanut Adan kauniin kodin ja näyttävän elämäntavan ja ostanut Arille maatilan luonnonkauniista paikasta. Ulkonaisesti kaikki on hyvin. Ilkan pettymys on suuri, kun perhe ei käyttäydykään hänen suunnittelemallaan tavalla vaan nousee hänen voimakasta tahtoaan vastaan. Varsinkin miniä, helsinkiläinen Laine, osoittautuu ärsyttävän uppiniskaiseksi. Leila on elänyt miehensä alistamana vuosikymmenestä toiseen. Uusi palava harrastus, maalaaminen ja kuvittaminen, vie hänet mukanaan, ja kun kuvioihin ilmestyy Mikael, tunnettu valokuvaaja, Leilalle aukeaa uudenlainen mahdollisuus vapautua avioliiton kultaisesta häkistä."

Journal Entry 2 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, December 02, 2017
Ihan luettava tarina vaikkei herättänytkään suuria intohimoja (ellei sitä lasketa että olisin voinut kuristaa Ilkan). Jotenkin vanhahtavan tuntuista kerrontaa, vaikka kirja onkin 2000-luvulta.

Released 1 yr ago (1/12/2018 UTC) at Kauppakeskus Mylly in Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja jäi Myllyn kirjastoon odottamaan lukijaa.

Journal Entry 4 by wingsakirmowing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, January 13, 2018
Ai, tämä olikin vasta eilen vapautettu :D Törmäsimme toisiimme Myllyssä ja nappasin mukaan, katsotaan minne se siirtyy seuraavaksi.

Journal Entry 5 by wingsakirmowing at Hasta La Pasta in Naantali, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, January 27, 2018

Released 1 yr ago (1/27/2018 UTC) at Hasta La Pasta in Naantali, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:


Onneksi olkoon, löysit kiertävän kirjan! Ota mukaasi, lue ja palauta joskus kiertoon uusia lukijoita etsimään. Mukavaa olisi myös, jos piipahtaisit täällä kertomassa mitä kirjasta pidit ja minne olet sen jättänyt :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.