Raja

by Riikka Pulkkinen | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Kipsu of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/23/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Kipsu from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 23, 2016
Takakansi:

"Anja Aropalo, 53-vuotias kirjallisuuden professori, on tehnyt Alzheimerin tautia sairastavalle miehelleen lupauksen: hän auttaa miestä kuolemaan sitten, kun tämä ei enää muista. Vähä vähältä mies riisuutuu muistoistaan ja Anjan pitäisi lunastaa raskas lupauksensa.

Samaan aikaan toisaalla Anjan sisarentytär, lukiolaistyttö Mari, rakastuu kaikella nuoruuden voimalla äidinkielenopettajaansa, joka yllättäen vastaa Marin tunteisiin. Heidän epäsovinnaisessa suhteessaan valta, halu ja vastuu sekoittuvat toisiinsa ja hämärtävät oikean ja väärän rajat.

Raja luotaa harvinaisen kypsästi ihmisyyden suuria kysymyksiä. Kuinka paljon vastuuta voi toisesta ihmisestä ottaa? Minkälaisen paikan maailmassa täytämme, kuka meidän ääriviivamme piirtää? Voivatko laki, oikein toimiminen ja halu langeta koskaan yksiin ihmiselämässä? Pulkkisen tarkkanäköinen proosa kuljettaa rinnakkain traagisia ihmiskohtaloita, jotka risteävät ja resonoivat niin, että Raja jää pitkäksi aikaa mieleen soimaan."


Pidin tästä kirjasta itse valtavasti ja ostin tämänkin kappaleen vain vapauttaakseni sen BC-kirjana.

Released 4 yrs ago (8/1/2016 UTC) at Bokskåpet utanför biblioteket in Maarianhamina, Åland / Ahvenanmaa Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hei,
olet löytänyt bookcrossing-kirjan! Toivon, että ilmoittaisit löydöstäsi täällä, jotta tiedän kirjan jatkavan matkaansa. Voit antaa kirjan ystävällesi tai voit vapauttaa kirjan uudelleen haluamaasi paikkaan. Mitä tahansa kirjalla teetkin, kuulisin siitä mielelläni. Kuulisin myös mielelläni, mitä pidit kirjasta.

Lukuiloa!

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Maarianhamina, Åland / Ahvenanmaa Finland on Monday, August 08, 2016
Löysin kirjan kesälomareissullani ja nyt pääsen lukemaan sen :) t. 27v tyttö turusta

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Monday, February 27, 2017
Hei! Sain kirjan tyttäreltäni jo kesän loppupuolella ja luinkin sen melkein heti, mutta sen vapauttaminen jostain syystä jäi. Tykkäsin kovasti tästä kirjasta ja kirjailija tosiaan kuvaa hyvin erilaista rajanvetoa. Kaikki kirjan henkilöt joutuvat elämässään tilanteeseen, jossa heidän on määritettävä raja. Raja on kirjassa monimerkityksinen käsite ja viittaa sekä inhimillisen toiminnan rajoihin että ihmisen omaan henkilökohtaiseen reviiriin. Aion vapauttaa kirjan työpaikalleni.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.