Ο πλαστογράφος

by Peter Carey | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9604068504 Global Overview for this book
Registered by evablue of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 7/22/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by evablue from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Friday, July 22, 2016
Δεκαετία του '40, Μελβούρνη: ένας νεαρός συντηρητικός ποιητής, ο Κρίστοφερ Τσαμπ, αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στην πατρίδα του για την αλήθεια και το ψέμα. Βάζει στόχο το πιο πρωτοποριακό λογοτεχνικό περιοδικό στο οποίο υποβάλλει για δημοσίευση τα άπαντα κάποιου Μπομπ Μακόρκλ, ποιητή, που προέρχεται από εργατική οικογένεια και του οποίου τα γραπτά ξεχωρίζουν για την άγρια δύναμη και τη σεξουαλική τους ελευθεριότητα. Υποτίθεται ότι ο τύπος που γεννάει η φαντασία του Κρίστοφερ Τσαμπ πέθανε είκοσι τεσσάρων χρόνων. Ο εκδότης του περιοδικού εξαπατάται από την πλαστογραφία και μάλιστα οι τοπικές αρχές του κάνουν αγωγή επειδή δημοσίευσε άσεμνο υλικό. Στη δίκη που επακολουθεί, κάποιος τύπος που μοιάζει τρομερά στην πλαστογραφημένη φωτογραφία του επινοημένου Μακόρκλ εξεγείρεται. Έντρομος ο Τσαμπ βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με το μοχθηρό πλάσμα που κατασκεύασε ο ίδιος.
Μια μανιακή, γοητευτική και διεισδυτική ωδή όπου η πλαστογραφία φτάνει στο απόγειο της αληθοφάνειας και η αλήθεια στο απόγειο της πλασματικότητας. Ένα μυθιστόρημα που αγγίζει το κέντρο της λογοτεχνικής αλχημείας.

Journal Entry 2 by evablue at Bazaar Dromon Zois in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Wednesday, December 14, 2016

Released 3 yrs ago (12/17/2016 UTC) at Bazaar Dromon Zois in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, το 87ο Δημ. Σχολείο (Ορφέως 58, Γκάζι) φιλοξενεί ακόμα μια χρονιά το Bazaar των Δρόμων Ζωής. Αυτό το βιβλίο θα περιμένει νέους αναγνώστες εκεί.

~~~~~~~ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ~~~~~~~~~~

Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να να βρεις αναλυτικές οδηγίες στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing του a1pha που θα σου λύσουν πιθανές απορίες για τη λειτουργία του site

Journal Entry 3 by lessalive at Vyronas - Βύρωνας, Attica Greece on Tuesday, January 24, 2017
Το πήρα από το παζάρι.
Πολύ χάρηκα που είδα bcid.
Ευχαριστώ πολύ evablue!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.