Pienen rasian jumala ja muita novelleja

by Anne Leinonen | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: 9789523001497 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/22/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, June 22, 2016
Kiehtova kokoelma kummallisten tarinoiden mestarilta

Tyttö, joka löytää sisältään suden. Poika, joka ei saa rauhaa ennen kuin pystyy muistamaan rakastettunsa. Mies, joka haluaa selvittää, mihin rikokseen hän tulee todennäköisesti syyllistymään. Ja kulkijanainen, joka toivoo, että parkkiintunut iho tuntisi – mitä tahansa.

Takakannesta:

"Pienen rasian jumala kertoo kohtalokkaista rakkauksista, mieltä kaihertavista muistoista ja ihmismielen levottomuudesta. Teos vie tulevaisuuteen, jossa yhteiskunta on romahtanut, ja maailmoihin, joissa kaikki näyttää olevan hyvin, vaikka pinnan alla kihisee. Silti on myös valoa: lapsia, joilla on mahdollisuus muuttaa todellisuutta, ja lapsia, jotka ovat aivan tavallisia ja siksi arvokkaita.

Anne Leinonen ammentaa tarinoihinsa menneisyydestä ja kurottaa samalla tulevaan. Maailma on epävakaa ja muuttuva, mutta perusasiat pysyvät: On luotava nahkansa, jotta voi vapautua. On muistettava, jotta voi antaa anteeksi."

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, June 30, 2020
Osasin jo kirjaan tarttuessani olettaa, ettei Leinosen tyylilaji kuulu suosikkeihini ja ennakko-oletus osoittautui oikeaksi. En ole aikaisemmin tutustunut käsitteeseen 'spefi' eli spekulatiivinen fiktio, enkä tiedä luokitellaanko tämä sellaiseksi vai scifiksi vai fantasiaksi, mutta vierastin novelleja joka tapauksessa. Kirja pääsee kiertoon ja löytää varmaan lukijan , joka pitää minua enemmän.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Cafe Airo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, July 23, 2020

Released 1 yr ago (7/23/2020 UTC) at Cafe Airo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Soutupaviljongilta löytyi kiva kesäkahvila, jossa voisi vaikkapa järjestää bc-tapaamisia! Tämä kirja vapautui parin muun kanssa kahvilan kirjahyllyyn, jossa oli kiitettävän paljon muitakin bc-kirjoja.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Journal Entry 4 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, August 3, 2021
Kävin tutustumassa Cafe Airoon kesän 2021 viimeisenä aukiolopäivänä. Pihakahvittelun lomassa kävin kurkkimassa, vieläkö täällä olisi viime kesäistä kirjahyllyä ja löytyihän se. Sekä Airon että lukutuolin rekisteröimiä BC-kirjoja löytyi yhä hyllystä, terkkuja vain.

Poimin tämän siistin kovakantisen kirjan mukaani miitteihin vietäväksi, vaikka tämä ei minun genreäni lienekään.

Toivottavasti Cafe Airo päivittäisi vaikkapa BC-profiiliinsa, voiko Soutupaviljongin hyllyllä poiketa myös kesäkauden ulkopuolella. Hienoa BC-aktiivisuutta tältä kahvilalta joka tapauksessa!

Journal Entry 5 by wingBookgeowing at BookCrossing Meet-Up, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Saturday, September 25, 2021

Released 3 wks ago (9/25/2021 UTC) at BookCrossing Meet-Up, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tampereen miitistä eteenpäin jonkun kanssacrossarin kassiin.

Journal Entry 6 by wingsakirmowing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, September 25, 2021
Novellit lähti kokeiluun miitistä!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.