Kom ska vi tycka om varandra

by Hans Koppel | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789187319341 Global Overview for this book
Registered by winghingraldwing of Motala, Östergötland Sweden on 5/19/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winghingraldwing from Motala, Östergötland Sweden on Thursday, May 19, 2016
pocket
Jag fick 8 böcker igår av en väninna. Det här är en av dem.

kopierat från Google böcker: Anna Stenberg har en tillfällig affär med en ung man när hon är på konferens. Men det är något med honom som inte stämmer och snart är hela hennes tillvaro hotad.

Vi känner igen temat, ett litet felsteg på konferensen som får ödesdigra konsekvenser. Det har blivit lite av Hans Koppels signum att utgå ifrån en klassisk historia, eller en vardaglig situation som de flesta av oss känner igen oss i, och sedan låta den smygande förändras till något helt annat. Det blir skitläskigt helt enkelt.

Kom ska vi tycka om varandra är Hans Koppels andra thriller i en planerad trilogi. Med den första, Kommer aldrig mer igen (2011), visade han var thrillerskåpet ska stå. Han är en av våra skickligaste författare, begreppet bladvändare räcker inte riktigt till för det skoningslösa läsös han bjuder på, det är riktigt, riktigt läskigt. Förväntningarna på denna uppföljare är naturligtvis stora. Ingen lär bli besviken.

Hans Koppel har, förutom Kommer aldrig mer igen, även skrivit tre korta satiriska romaner: Vi i villa, Medicinen och Kungens födelsedag.

Hans Koppel är den pseudonym författaren Petter Lidbeck använder sig av när han skriver för vuxna. Hans Koppels böcker bör inte läsas av barn.

Journal Entry 2 by winghingraldwing at Motala, Östergötland Sweden on Tuesday, September 19, 2017
Ruggig. Mina minnen av Kullaberg, utsikten, fartygen och Kullens fyr är vackra minnen. De finns kvar även efter läsning. Boken reser vidare under september eftersom titeln börjar på K

Journal Entry 3 by winghingraldwing at by post, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Wednesday, September 27, 2017

Released 1 yr ago (9/30/2017 UTC) at by post, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Följeslagare till en önskad bok. Deltar i utmaningen http://www.bookcrossing.com/forum/31/545000/ att släppa böcker vars titel börjar på K (september)

Journal Entry 4 by wingBAMPwing at Linköping, Östergötland Sweden on Tuesday, October 03, 2017
Tack för kompisen! Jag har inte läst någon bok av Hans Koppel tidigare, men nu har jag plötsligt två i min bokhylla så nu ska det bli av.

Journal Entry 5 by wingBAMPwing at Linköping, Östergötland Sweden on Wednesday, May 09, 2018
En riktig bladvändare! Känner att jag borde prata med min dotter!! Återstår alltså att läsa "Om döda ont", den tredje boken i trilogin.

Journal Entry 6 by wingBAMPwing at Utanför polishuset in Vårgårda, Västergötland Sweden on Friday, May 18, 2018

Released 11 mos ago (5/18/2018 UTC) at Utanför polishuset in Vårgårda, Västergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

Till dig som hittar boken säger jag: "Tack för att du tog hand om boken. Skriv gärna en kommentar JE (Journal Entry).Du kan vara anonym om du vill eller bli medlem (Join).Det är gratis. Din e-mail lämnas aldrig ut.Du får inte spam.Du hittar många bokintresserade och det finns forum, både skandinaviska och internationella att prata på.Om du undrar över något så skicka gärna ett PM (personal message) till mig, BAMP, och fråga.

Lycka till!

"Release 25 of the 52 Towns in 52 Weeks Challenge 2018"

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.