Yösyöttö

by Eve Hietamies | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingerpaxwing on 6/16/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingerpaxwing on Thursday, June 16, 2016
"Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan."
***

Olen lukenut Yösyötön jo aiemmin, BC:n kautta tietenkin.
Osallistun kirjalla kesäkuun aikana Chanian vapautushaasteeseen.

21.6. edit: näytin Vuosaareen menossa olevat kirjat Kampissa Kesikselle, ja tämä lähtikin Kesiksen matkaan.

Journal Entry 2 by wingerpaxwing at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, June 20, 2016

Released 2 yrs ago (6/21/2016 UTC) at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

OBCZ Columbus

bcbc

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi! Teethän tähän vielä löytömerkinnän. Olisi mukavaa, jos kävisit myöhemmin kertomassa, mitä kirjasta pidettiin ja miten sen matka jatkuu.


Bookcrossingista Wikipediassa
Foorumi suomenkielisille
Liity mukaan!

Journal Entry 3 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, June 21, 2016
Sain tämän tänään erpaxilta tai nappasin itelle kun oon jotain eve hietamiehen kirjoja lukenut ja en muista et ne iha huonojakaan ois ollut. Kiitos kirjasta

Journal Entry 4 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, July 11, 2017
luulin jo lukeneeni tän ja ku kaivoin tätä mun vanhempien luna olevaa kirjalaatikkoani ni täähäm löytyi täältä ja pääsi sänkyyn nyt kaveriksi.

Journal Entry 5 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 13, 2017
sisältää vähän spoileria.


samat tuntemukset kun Pulkkisen raja kirjan kanssa vuosi sitten, kamala kohta jossain puolen välin kohdalla ku sattui kamalia asioita siis tän Pian suhteen, mutta toisaalta kirja vei mukanaan eikä olisi malttanut lopettaa. Alku oli tosi sekava Pia ei ollut kotona ja sit taas oli, itelle jäi arvoitukseksi mihin se Pia lähti sieltä synnytyssairaalasta ensin, jäi avoimeksi.

sitten kun tänmän pasasen kehitysvammainen veli alkoi seurusteleen ja muuttamaa nsinne omaan tuettuun asuntoon j a puhui että 5 vuotiaan tasolla piti tarkistaa kirjan julkaisuvuosi. Mietin et toiv. kellään ei ole samanlaisia ajatuksia kehitysvammaisista oikeasti että pidetään niitä 5 vuotiaana, osa saattaa olla mutta itse kun olen kehitysvammaisten parissa töissä ni aikuisille kehitysvammaisille puhutaan niin kuin kelle tahansa muullekin.

samoin kun olin tän down lapsen avustajana hällä oli samat säännöt kuin muillekin ei hän saanut mitään etuoikeuksia.

sit myös mietin siinä kun se paavo kävi läimäyttää tai puristele assa toisia lapsia naamasta miksi häntä ei komennettu, tulin vihaseksi siitä kun hänen annettiin elää miten haluaa eikä kielletty.

Kirjan loppupuolella olisi ollut mukava tietää miten sillä paavolla alkaa siel päiväkodissa menemään. samoin kun mitä mieltä hän oli siitä äidistään kun viimein näki hänet.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.