De nieuwe brug

by Gijs IJlander | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 902040539X Global Overview for this book
Registered by winghema-verfwing of on 5/7/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winghema-verfwing from not specified, not specified not specified on Saturday, May 7, 2016
De hoofdpersoon van dit boek is de wegenbouwer Buys. Hij heeft in de loop der jaren zijn bedrijf uitgebouwd tot een belangrijke speler in deze branche: Buys Constructiegroep. Hij is met pensioen, zijn vrouw is gestorven, zijn huwelijk was niet zo best en met zijn twee kinderen heeft hij niet of nauwelijks contact. Bovendien gaat het niet zo goed met zijn gezondheid. Vanaf het begin heerst er een sfeer van dreiging in het boek, die concreet wordt wanneer Buys geheimzinnige telefoontjes krijgt. De zaak concentreert zich op een affaire, twintig jaar geleden, rond de bouw van een nieuwe brug. Buys wordt beschuldigd van de invalidering van een lid van een actiegroep tegen de bouw en ook van bouwfraude. Het boek behandelt de afwikkeling van deze affaire, waar ook zijn gezin bij is betrokken. De afloop is toch nog verrassend.

Released 5 yrs ago (5/22/2016 UTC) at Lux OBCZ bookshelf/boekenplank in Nijmegen, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op de plank erbij.

Aan de vinder:
Gefeliciteerd met je gevonden boek! Ik zou het erg leuk vinden als je hier iets vertelt over je vondst. Dat kan anoniem, maar je kunt je ook – gratis - als BookCrossing-lid aanmelden, en zo dit boek (en andere) op hun reis volgen en sturen.
Als je wilt, kun je daarbij mij, hema-verf, als referral opgeven.
Daarna staat het je geheel vrij dit boek zelf te lezen, het direct door te geven aan een ander, of het opnieuw ergens neer te leggen zodat een volgende lezer het kan vinden.
Hoe dan ook, veel plezier ermee!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.