corner corner Epävarmuudesta ja varmuudesta

Medium

Epävarmuudesta ja varmuudesta
by Jaana Venkula | Health, Mind & Body
Registered by wingsumakowing of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 4/23/2016
This book has not been rated. 

status (set by halonhakkaaja): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingsumakowing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, April 23, 2016

This book has not been rated.

Kovakantinen kirjastopoisto. - Kirjapaja, 2005. - 155 s.

www.adlibris.com (25.4.2016):

Alussa on tekoyhteisöjen ja yksilöiden kohdatessa epämiellyttäviä yllätyksiä EPÄVARMUUDESTA JA VARMUUDESTA.

Jatkuva ja toistuva epävarmuus on yksilön, työyhteisön ja yhteiskunnan elävyyden tuntomerkki, ei siis jotain hävettävää tai torjuttavaa. Erityisesti globaalissa maailmassa tarvitaankin epävarmuuden kohtaamisen taitoja, joiden harjoittelun alussa on teko. Mitä nopeammin huomaa, että yllätyksistä selviää ja luovuus lähtee liikkeelle omilla teoilla, sitä pienempi on masennukseen ajautumisen vaara, kuten viime vuosien aivojen plastisuutta koskevat tutkimukset osoittavat. Teoksessa käsiteltävien käytäntökeskeisen ongelmanratkaisun ja eettisen toiminnan taidoilla ikävätkin sattumukset kääntyvät yksilön hyvinvoinnin ja yhteisön työn tuloksellisuuden lähteiksi.

Kirja soveltuu niin työelämän kehittäjille kuin yksilöllisille toimijoillekin ja kaikille niille, jotka luulevat itsessään olevan jotain vikaa, kun elämä ei kuljekaan suunnitelmien mukaan. Jaana Venkula, sos.psykologi ja tietokirjailija, on paneutunut epävarmuuden filosofiaan 1990-luvun alusta lähtien. Aiheen käsittely sinällään ja erityisesti taitojen näkökulmasta on vieläkin harvinaista. Jaana Venkulalle on annettu mm. Valtion tiedonjulkistamis-, Vuoden Kellokkuus- ja Vuoden Puhujan palkinnot. Lyhty ry, teoksen uusintapainoksen julkaisija, on kehitysvammatyötä tekevä järjestö ja Jaana Venkulan pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka pyrkii noudattamaan alussa on teko -periaatetta paljon epävarmuutta sisältävässä innovatiivisessa työssään. Sarjan Alussa on teko -teokset: 1. Tekemisen taito 2. Kysymisen taito 3. Epävarmuudesta ja varmuudesta 4. Taiteen välttämättömyydestä 5. Fair Play jalkapallon sieluna ja käytäntönä.  


Journal Entry 2 by wingsumakowing at BC-tapaaminen in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, June 18, 2018

This book has not been rated.

Released 3 mos ago (6/18/2018 UTC) at BC-tapaaminen in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lukija löytyi 


Journal Entry 3 by halonhakkaaja at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, June 18, 2018

This book has not been rated.

Filosofiaa epävarmuudesta kuulosti houkuttelevalta. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.