Kirjavaliot: Oikeus ja kohtuus - Ja viulut vaikenivat - Jään kätkössä - Yksinäiset ystävykset

Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 3/28/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, March 28, 2016
Neljä lyhennettyä menestysteosta

Clifford Irving: Oikeus ja kohtuus
Kaksitoista vuotta sitten Ted Jaffe jätti tuulisen paikkansa Floridan osavaltion syyttäjänä ja siirtyi asianajajaksi. Nyt ylellisen oloisen lakifirman tyytyväisenä osakkaana hän yllättäen kuulee, että mies, jolle hän aikanaan järjesti kuolemantuomion, saattaakin olla syytön. Mies on edelleen hengissä, mutta tuomion täytäntöönpano lähestyy. Taistellessaan tälle uutta oikeudenkäyntiä Jaffe tietää, että vaakalaudalla on paitsi hänen asiakkaansa elämä myös hänen oma tulevaisuutensa. Ja kaikki riippuu todistajista.
Lyhennelmä teoksesta Final Argument
Suomennos: Renne Nikupaavola

Alexander Ramati: Ja viulut vaikenivat
Saksan armeija pitää Puolaa rautaisessa otteessa. Juutalaisvainot saavat yhä järkyttävämpiä piirteitä. Kun nuorelle Roman Mirgalle ja hänen perheelleen selviää, että natsit uhkaavat myös mustalaisia, he lähtevät yhdessä heimonsa kanssa pakoon kohti Unkaria, jonne saksalaiset eivät vielä ole hyökänneet. Uuvuttava matka päättyy kuitenkin keskitysleirille, Auschwitziin. Roman säilyy kuin ihmeen kautta hengissä mutta joutuu todistamaan kansanmurhaa, joka usein unohdetaan.
Lyhennelmä teoksesta And the Violins Stopped Playing
Suomennos: Marja Helanen-Ahtola

Louis Charbonneau: Jään kätkössä
Alussa kyse tuntuu olevan pikku jutusta: Etelämanteren jylhälle kalliorannalle ilmaantuu muutama öljyn tahrima pingviini. Meribiologi Kathy McNeelylle se kuitenkin on merkki ikuisen jään kätkössä kehittymässä olevasta suuronnettomuudesta - öljyvuodosta, josta kukaan ei ole ilmoittanut ja jonka vahingot uhkaavat kasvaa paljon alkua suuremmiksi. Miten kaikki tapahtui? Kuka oli kaiken takana? Ja mikä löytö oli niin kallisarvoinen, että ihmiset olivat valmiit jopa tappamaan pitääkseen sen salassa? Vastauksia etsiessään Kathy paljastaa salaliiton, joka saattaa hänet itsensäkin hengenvaaraan.
Lyhennelmä teoksesta The Ice
Suomennos: Eero Mänttäri

Joyce Stranger: Yksinäiset ystävykset
Syrjäinen mökki Skotlannin Ylämaalla ei ole paras mahdollinen koti kolmetoistavuotiaalle tytölle. Sinne Gavin McKendrick kuitenkin vaimonsa kuoleman jälkeen asettuu asumaan tyttärensä Katen kanssa. Suru on pirstonut heidän maailmansa, jossa Gavin nyt pakenee työnsä pariin ja Kate joutuu huolehtimaan itsestään. Yksinäinen tyttö viettää tuntikausia vuorilla ja merenrannalla vaellellen, mielikuvitusmaailmaansa uppoutuneena. Vasta kun hän tapaa elämän kolhiman pahasti loukkaantuneen villikissan - yksinäisen kuten hänkin - tytön sureva sydän alkaa parantua.
Lyhennelmä teoksesta The Hills Are Lonely
Suomennos: Margit Salmenoja

Painettu 1995

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Rikhardinkadun kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, March 31, 2016

Released 2 yrs ago (3/31/2016 UTC) at Rikhardinkadun kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä Kirjavaliot vapautuu kirjaston kirjankierrätyshyllyyn alkuillasta. Osallistun sillä Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.