Syvä kuin meri

by Jacquelyn Mitchard | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 3/22/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, March 22, 2016
Jokaisen äidin painajainen: poistut hetkeksi ja lapsesi on kadonnut. Syvästi koskettava perhedraama, joka on jännittävä kuin trilleri.

”Pidä Beniä kädestä”, Beth Cappadora sanoo vanhemmalle pojalleen jättäessään lapset hetkeksi kahdestaan hotellin aulaan. Kun hän palaa, kolmivuotias Ben on kadonnut.

Poliisi käynnistää maanlaajuiset etsinnät, mutta Beniä ei löydetä. Kuluu yhdeksän vuotta ja jotain täysin odottamatonta tapahtuu.

Syvä kuin meri on järkyttävyydestään huolimatta myös romaani toivosta ja rakkauden voimasta. Se kertoo elämästä Benin perheessä pojan katoamisen jälkeen. Mitä tapahtuu ihmisille, kun he joutuvat niin outoon tilanteeseen, ettei sellaista voi edes kuvitella?

Englanninkielinen alkuteos: The Deep End of the Ocean (1996)
Suomentanut: Arja Gothoni

Suuri Suomalainen Kirjakerho 1997

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Luvian kirkko in Luvia, Satakunta Finland on Sunday, March 27, 2016

Released 2 yrs ago (3/27/2016 UTC) at Luvian kirkko in Luvia, Satakunta Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja jäi klo 12.40 aikaan Luvian kirkon luo odottamaan lukijaa. Osallistun sillä puskailveksen Kirkkovapautushaasteeseen sekä Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


* * * * *
Lisätietoa vapautuspaikasta:

Luvian kirkko on rakennettu vuosina 1908–1910. Josef Stenbäckin suunnitteleman kirkon materiaalina on käytetty punaista hiekkakiveä, jota saatiin Luvian Knapernummelta. Kirkko rakennettiin nykyisen kappelin paikalla sijainneen vuonna 1748 valmistuneen puukirkon tilalle.

Luvian ristikirkko edustaa tyyliltään kansallisromantiikkaa, mutta siinä on myös jugendin piirteitä. Sisätilojen alkuperäinen ilme tuhottiin 1960-luvulla peittämällä koristeelliset maalaukset valkoisella maalilla korjausten yhteydessä.

Luvian kappeliseurakunta mainitaan ensimmäisen kerran vuonna 1558. Luvialla on ollut jonkinlainen kappeli tai kirkko jo ainakin 1600-luvulla. Nykyistä kirkkoa edeltänyt puukirkko rakennettiin vuosina 1745–1748 ja sen suunnitteli porilainen rakennusmestari Tuomas Ravonius (1705–1784). Itsenäinen seurakunta Luviasta tuli vuonna 1901, jolloin se itsenäistyi Eurajoen emäseurakunnasta.

Luvian kirkon ensimmäiset urut valmisti Kangasalan urkutehdas vuonna 1912 ja niitä laajennettiin 1957. Nykyiset urut ovat saman tehtaan vuonna 1968 valmistamat ja ne siirrettiin Luvialle Vantaalta Korson kirkosta vuonna 2000. Alttaritaulu on Ilmari Launiksen 1912 maalaama Jeesus ilmestyy opetuslapsille Genesaretjärven rannalla.

Kelloja on kaksi kappaletta, joista vanhempi on valmistettu Tukholmassa vuonna 1754. Uudempi puolestaan on hankittu haljenneen kellon tilalle Hollannista vuonna 1991. Kirkon muuhun esineistöön kuuluvat muun muassa luovutetun Karjalan Hiitolan kirkosta tuotu vuonna 1774 valmistettu 12-haarainen kattokruunu sekä edellisessä kirkossa ollut 24-haarainen kattokruunu.

Kirkon arvokkaimmat taideteokset ovat neljä keskiaikaista puuveistosta. Luviamadonna on goottilaista tyyliä edustava puuveistos, joka esittää Neitsyt Mariaa ja Jeesus-lasta. Sen on arveltu olevan noin vuodelta 1420. Kansanperinteen mukaan se on alun perin ollut Porissa sijainneessa Kappeliluodon merikappelissa. Toinen veistos on Pyhää Annaa esittävä pohjoismainen puuveistos 1440–1450-luvuilta. Kolmas veistos on Kristus - tuskien mies, joka on lyypekkiläinen puuveistos noin 1500-luvulta. Neljäs veistos esittää Pyhää Olavia ja se on pohjoismainen, mahdollisesti suomalainen, noin 1300-luvun lopulta. Kirkossa on paikallisen taiteilijan Tuomo Salosen vuonna 1999 veistämä vaivaisukko.

Lähde: Wikipedia

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Luvia, Satakunta Finland on Saturday, April 09, 2016
Vaikuttaa kiinnostavalta,mutta olen patalaiska lukemaan.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.