Midzomernacht

by Larsson, Åsa | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9041409777 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 3/20/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, March 20, 2016
Synopsis:
"Op midzomernacht wordt in het noorden van Zweden de feministische predikante Mildred Nilsson dood aangetroffen. Ze is opgehangen aan haar voeten, in de kerk. Nilsson een herrieschopper, die met zowel haar werkgever, de mannen in het dorp en de jachtvereniging in conflict is geraakt had veel vijanden. Toch loopt het politieonderzoek vast. Als een paar maanden later juriste Rebecka Martinsson belastend materiaal vindt en dat aan de politie overhandigt, blaast zij onbedoeld het politieonderzoek nieuw leven in. Twee jaar eerder was zij in dezelfde streek aanwezig om de moord op de religieuze leider Viktor Strandgård te onderzoeken. De overeenkomsten tussen de moorden zijn zodanig, dat de politie op zoek is naar een copycat. Het spoor is afgekoeld, maar in het dorp Poikkijrvi, waar de predikant woonde, is de waarheid onder de oppervlakte pijnlijk aanwezig."

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, March 01, 2020
Het boek was op zich wel oké. Ik ben na dit tweede boek met een redelijk grote rol voor een religieuze gemeenschap en alle perikelen die daarbinnen spelen eigenlijk wel klaar met deze serie.

De setting is favoriet: een klein dorp in het noorden van Scandinavië, natuurbeschrijvingen, een deel van het leven van een wolf wordt meegenomen, dus daar ligt het niet aan.
Het boek was voor mijn gevoel een beetje een herhaling van het eerste, hoewel het toch anders was. Gek, dat het me in de ene serie niets uitmaakt, terwijl dat in de andere serie ervoor zorgt dat ik afhaak.

Journal Entry 3 by wingBoekentrolwing at De Jokse in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Friday, March 13, 2020

Released 3 mos ago (3/13/2020 UTC) at De Jokse in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In de kast in de hal van de 4e verdieping van de 4-hoog flat.

Hallo, gelukkige vinder!
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, een cadeautje voor jou. Veel plezier ermee!

Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt. Dat kan gewoon in het Nederlands. Daarna kun je het lezen en, als je wilt, hier nog eens schrijven wat je er van vond.
Je mag het ook aan iemand anders geven, of het gewoon weer ergens achterlaten. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het achtergelaten hebt.

Wil je het boek op zijn reis volgen, meld je dan via de site aan als nieuwe BookCrosser. De Nederlandse uitleg vind je op www.bookcrossing.nl
Heel veel plezier gewenst!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.