Clara ja varjot

by José Carlos Somoza | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 3/19/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, March 19, 2016
Vuosi 2006. Hyperdramaattinen taide ja interaktiiviset art shockit niittävät suosiota kansainvälisissä taidepiireissä. Maalauspohjina käytetään ihmisiä, joita pohjustetaan, muokataan ja maalataan taiteilijan näkemysten mukaisesti. Taideteokset ovat arvostettuja ammattilaisia, jotka mukautuvat mitä uskomattomimpiin vaatimuksiin: he oppivat pysyttelemään hievahtamatta paikallaan loputtomia aikoja, vääntäytymään epäinhimillisiin asentoihin ja sietämään sietämätöntä tuskaa.

Kun Defloraatio-nimisenä teoksena työskennellyt neljätoistavuotias Annek murhataan, Wienin poliisi ja Itävallan sisäasiainministeriö valahtavat voimattomiksi. Mahtava Van Tysch -säätiö painostaa niitä pitämään rikoksen salassa, jottei uutinen herättäisi malleissa paniikkia ja HD-taiteen ostajissa epäluottamista.

Samaan aikaan madridilaisessa galleriassa poseeraava Clara Reyes houkutellaan mukaan vaativaan taideteokseen. Haasteet alkavat heti työtarjouksen jälkeen, kun maalauspohjaa aletaan pingottaa psykologisesti. Clara astuu pelon ja lumon pyörteeseen, joka imaisee hänet ehdoitta mukaansa Amsterdamin Rembrandt-näyttelyn avajaisten lähestyessä.

Alkuteos: Clara y la penumbra (2001)
Suomentanut: Satu Ekman

Like 2004

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Petra's cafe in Pori, Satakunta Finland on Thursday, March 24, 2016

Released 2 yrs ago (3/26/2016 UTC) at Petra's cafe in Pori, Satakunta Finland

WILD RELEASE NOTES:

Somozan kirja on tarjolla lankalauantain BC-miitissä Porissa, vaikkapa Aakkosten lukuhaastetta varten napattavaksi :) Osallistun sillä Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen.

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Edit 27.3.2016: Kirja ei löytänyt miitissä lukijaa ja se vapautui miitin jälkeen kahvilan alakerrassa olevaan BC-kirjahyllyyn.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.