Evan ja Adamin kotibilekirja

by Måns Gahrton - Johan Unenge | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 3/18/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, March 18, 2016
Elämässä on paljon tärkeitä asioita, mutta hauskanpito on yksi tärkeimmistä! Kotibileissä jos missä on hyvä tilaisuus pitää hauskaa. Jos bileitä hieman miettii ja suunnittelee etukäteen, ne myös onnistuvat varmemmin. Kivojen kotibileiden ei tarvitse olla isot eikä kalliit. Voit järjestää ne tuhannella eri tavalla eikä se ole ollenkaan vaikeaa.

Tästä kirjasta löydät hyödyllisiä vinkkejä, hauskoja ideoita, helppoja reseptejä ja vastauksia tärkeisiin kysymyksiin: Kenet kannattaa kutsua? Mitä voi tarjota? Miten vieraat saa tanssimaan? Pitääkö vanhempien olla paikalla vai ei?

Mukana menossa ovat kirjoista, sarjakuvista ja tv-sarjasta tutut Eva ja Adam luokkakavereineen.

Ruotsinkielinen alkuteos: Eva & Adams partybok (1999)
Suomentanut: Katriina Savolainen

Tammi, 2000

Released 2 yrs ago (3/27/2016 UTC) at Pyhän Laurin kirkko in Mynämäki, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautui aurinkoisena pääsiäissunnuntaina Mynämäen kirkolle. Osallistun sillä puskailveksen Kirkkovapautushaasteeseen, Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen sekä lunatumin Sanatarkkaan 4 -peliin.

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


* * * * *
Lisätietoa vapautuspaikasta:

Mynämäen kirkko, alkuperäiseltä katolilaiselta nimeltään Pyhän Laurin kirkko, on Suomen toiseksi suurin keskiaikainen harmaakivikirkko ja se sijaitsee aivan Mynämäen ydinkeskustassa. Kirkko on omistettu Pyhälle Laurentiukselle.

Kirkko on kolmelaivainen ja tiiliholvattu. Markus Hiekkanen ajoittaa nykyisen kivikirkon sakaristoineen muuratun luultavasti vuosien 1425 ja 1440 välisenä aikana. Tulkinnan mukaan nykyisen kirkon paikalla on sijainnut aikaisemmin puurakenteinen kirkko. Aikaisemmin kivikirkon sakaristo oli ajoitettu 1200-luvulle. Runkohuone puolestaan oli katsottu rakennetuksi 1300-luvun alkupuolella.

Kirkkoa on laajennettu myös 1600-luvun alkupuolella ja laajennuksen puiset yläosat ovat valmistuneet vuonna 1775. Koska seinät on jossain vaiheessa kalkittu, on seinämaalauksista jäljellä vain jäänteitä. Kirkossa on kuitenkin muutamia keskiaikaisia veistoksia, kuten Henrik Klaunpoika Flemingin puinen epitafi vuodelta 1624 ja Flemingin suvun hiekkakivinen hautamuistomerkki vuodelta 1632.

Museoviraston vuonna 2009 julkistamassa inventoinnissa Mynämäen kirkko on määritelty valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi.

Lähde: Wikipedia

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.