Harjunpää ja kapteeni Karhu

by Matti Yrjänä Joensuu | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9511063839 Global Overview for this book
Registered by taavina of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 3/6/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by taavina from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, March 06, 2016
Takakansi:
"Helsingin Kruunuhaassa on kivitalo. Sen kellarissa majailee laivanhytiksi sisustetussa varaston sivuhuoneessa kapteeni Karhu; katutason nuhraantuneessa baarissa toimii vahtimestarina vanhva Nalle; baarissa emännöi Rosita, kasvojaan nuorempi Punatukka; valottomassa yksiössä haaveksii paremmasta elämästä sievä Laura, joka odottaa invalidirahansa ensimmäistä erää; ja pihalla leikkii pikkupoika päässään meripartiolaisen lakki ja silmälasit, jonka toinen linssi on peitetty muovilapulla.
Kaikki nämä ihmiset oppii ylikonstaapeli Timo Harjunpää lyhyen ajan sisällä tuntemaan. Talo on tavallisen asuintalon näköinen, kaupunginosa on asumispaikkana arvostettu.
Mutta tässä talossa tapahtuu jotain, rikoksena todella vakavaa, joka saa alkunsa sattumasta, erehdyksestä. Ja erehdys johtaa toiseen, johdonmukaisesti. Poliisin tehtävänä on selvittää sattuman ja johdonmukaisuuden, syyn ja seurauksen palapeli; ja kuten useimmiten, pelistä rakentuva kuvio on yllätys poliisille itselleenkin."

Otava 1981
Poisto lakkautetusta Piehingin kirjastosta Raahesta.

Journal Entry 2 by taavina at Kampusalue in Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, March 07, 2016

Released 3 yrs ago (3/7/2016 UTC) at Kampusalue in Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

7A-rakennuksen kirjankierrätyshyllyyn.

Released 8 mos ago (7/7/2018 UTC) at PULL TOGETHER MEGA 2018 in Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille http://www.bookcrossing.com/forum/30

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.