Silent to the bone

by Konigsburg, E.L. | Teens |
ISBN: 9047701321 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 2/26/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Friday, February 26, 2016
Woensdag 25 november, om 14:43 uur, belt Branwell Zamborska het alarmnummer 911. Maar hij kan niets zeggen. Wat is er gebeurd waardoor hij zijn spraakvermogen is kwijtgeraakt?

Het enige wat iedereen weet, is dat Nikki - Branwells baby halfzusje - in een coma is geraakt. De Engelse au-pair beweert dat Branwell de baby heeft laten vallen en door elkaar heeft geschud. De zwijgende Branwell wordt afgevoerd naar een jeugddetentiecentrum tot er besloten wordt wat er met hem moet gebeuren. Connor is Branwells beste vriend. Samen hebben ze hun eigen humor en talige grappen, maar ook Connor krijgt Branwell niet aan de praat. Toch vindt hij een manier om met hem te kunnen communiceren. Op aanwijzingen van Branwell, en met de hulp van zijn oudere halfzus, gaat Connor op zoek naar de waarheid. Zijn zoektocht is onthullend, niet alleen voor Branwells zaak, maar ook voor Connor's eigen leven.

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Wednesday, January 10, 2018
Een interessant boek. Leuk om te lezen, hoewel ik normaal gesproken niet zo van de YA en de 'gebaseerd op een waargebeurd verhaal' ben.
Vriend die alles op alles zet en zijn beste vriend probeert te helpen: erg indrukwekkend.
Wat ontbreekt: het politie-gedeelte van het onderzoek. Ze zijn bezig met getuigenverklaringen, maar het lijkt net alsof de politie voor het overige ontbreekt en dat beste vriend en halfzus het raadsel in hun eentje oplossen.
Al met al: oké

Journal Entry 3 by wingBoekentrolwing at Bilgaard in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Thursday, February 01, 2018

Released 10 mos ago (2/1/2018 UTC) at Bilgaard in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In de kast voor kinderzwerfboeken

Hallo, gelukkige vinder!
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, een cadeautje voor jou. Veel plezier ermee!

Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt. Dat kan gewoon in het Nederlands. Daarna kun je het lezen en, als je wilt, hier nog eens schrijven wat je er van vond.
Je mag het ook aan iemand anders geven, of het gewoon weer ergens achterlaten. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het achtergelaten hebt.

Wil je het boek op zijn reis volgen, meld je dan via de site aan als nieuwe BookCrosser. De Nederlandse uitleg vind je op www.bookcrossing.nl
Heel veel plezier gewenst!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.