Hepoa Tallinnaan - kaksi vuotta kirjeenvaihtajana

by Marjo Näkki | Biographies & Memoirs |
ISBN: 9789512083398 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/21/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 21, 2016
Kustantajan sivuilta:

"Eräänä päivänä Suomen Tietotoimiston toimittaja Marjo Näkki astui ulos pomonsa huoneesta ja tajusi juuri lupautuneensa STT:n Tallinnan-kirjeenvaihtajaksi. Etelänaapurista ei ollut kokemusta sen enempää kuin viron kielen taitoakaan, mutta seikkailumieltä sitäkin enemmän.

Virallisen kirjeenvaihtajantyön ohella Näkki harjoitti myös epävirallista kirjeenvaihtoa ja piti lähipiirin perillä odysseian etenemisestä. Raporttien maine alkoi levitä ja saada legendaarisia piirteitä. Näkki kuvaa elämää tiedonvälityksen kulisseissa niin riemukkaasti, että aina ei tiedä, lukeeko hykerryttävää mediasatiiria, kiinnostavasta näkökulmasta kirjoitettua kuvausta Baltian nykytilanteesta vai vetävää viihderomaania nuoren sinkkunaisen seikkailuista ulkomailla. Tutuiksi tulevat Viron Andrus Ansip, Suomen Alexander Stubb, Ivo Nikkolon asusteet, reisiagentit sekä Riina, Näkin hevonen, jonka muuttaessa lähti poliisille vihje: hepoa on menossa Suomenlahden yli useamman sadan kilon kertaerä. "

Gummerus, 2010.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, March 04, 2018
Luin toisten kommentteja tästä kirjasta ja huomasin, että mielipiteet ovat jakautuneet aika tavalla kahtia - puolesta ja vastaan. Minä kuulun niihin ihmisiin, jotka tietävät Virosta ja sen historiasta kovin vähän. Minulle tämän lukeminen oli oikein sopiva tapa lisätä edes vähän tietämystä naapurimaasta. Kepeää ja helppoa lukemista, historiakin oli niin piilotettuna muuhun tarinointiin, ettei ehtinyt puuduttaa. Kirjoitustyyli saattaisi ärsyttää, jos sitä joutuisi lukemaan pidemmän pätkän, mutta yhden kirjan verran sitä luki mielikseen. Ei varsinainen tietokirja, mutta uusia näkökulmia avaava opus satunnaiselle Viron matkaajalle.

#19 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Ravintola Ehta in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Friday, March 30, 2018

Released 1 yr ago (3/30/2018 UTC) at Ravintola Ehta in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Löytyy hotelli Puijonsarven kupeessa olevan Ehta-ravintolan kirjahyllystä.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.