Hikeä ja hiiripolkkaa, Joeliina

Registered by wingduffeliwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 2/13/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingduffeliwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 13, 2016
Joeliina on saanut kesätyötä Pariisin Euro Disney –huvipuiston matkamuistomyymälästä. Tiedossa on varsinainen ”elämän kesä”: vuorotyötä, ranskan kieltä, nähtävyyksiä, uusia ystäviä… Entäs sitten kun kotikaupungin kaverit pölähtävät Pariisiin Joeliinan seuraksi?

~~~~~~

Joeliina on päässyt kesätöihin Pariisiin, tuohon muodin mekkaan, rakastavaisten kaupunkiin, kulttuurielämän keskukseen. Kesätyöpaikka on Euro Disneyn huvipuisto, tarkemmin sanottuna Disney-rihkamaan erikoistunut myymälä. Harmi kyllä paras kaveri Minni ei läpäissyt työhönottokarsintaa, mutta pärjäähän Joeliina itsekseenkin.

Kahdeksan viikkoa vuorotyössä Ranskanmaalla näyttää Joeliinalle paljon sellaista, mihin opaskirja ei yllä. Työ on rankkaa, ja niin on rahojen kanssa taiteilukin. Kaikkia nähtävyyksiä ei millään ehdi koluta, vaikka taksikuskit ovat temperamenttisia ja metrotkin kulkevat. Monenlaista ehtii silti tapahtua. Siitä pitävät huolen ympäri maailmaa saapuneet huvipuiston työntekijät, kuten kummitustalon puolalainen isäntä Karl ja ruotsalainen hippahilleri Bettina, joka sattuu olemaan Joeliinan huonetoveri.

Ja kun vielä kotikaupungin kaverit saapuvat Pariisiin, riittää kesässä sulattelemista pitkäksi aikaa. Elokuun koittaessa ei kotiinpaluu olekaan kovin haikeaa.


Tammi 2000
sid., 140 s.

Journal Entry 2 by wingduffeliwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, March 08, 2016

Released 3 yrs ago (3/8/2016 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miittiin tarjolle

Journal Entry 3 by toukokuu at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, March 08, 2016
Nappasin!

Journal Entry 4 by toukokuu at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, April 27, 2016
Ihan hauskaa luettavaa, erityisesti kiinnosti miljöönä tuo kesätyöpaikka Pariisin Euro Disney -huvipuistossa. Juttelin joskus muinoin erään kanssa, joka oli ollut siellä töissä ja harkitsin hakea itsekin. Vähän häiritsi välillä kerronnassa sellainen pieni epämääräisyys ja epätarkkuus. Vähän turhaa toistoa jostain asioista ja sitten jossain kohdassa kerrottiin ekoista kahdesta vapaapäivästä vaikka aikaisemmin oli jo kuvailtu ekat kaksi vapaapäivää aivan eri tavoin.

Sellaista sutjakkaa välipalahupailua luettavana. Pentti on ihan sympaattinen hahmo AIV-lippis päässään Ranskan reissulla.

Voisin ehkä lukaista sen kolmannenkin kirjan tätä sarjaa, mikä ilmeisesti on myös ilmestynyt. Sen on näköjään Mari Mörö kirjoittanut yksin.

Journal Entry 5 by toukokuu at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, May 09, 2016

Released 2 yrs ago (5/10/2016 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miittipöytään Sokokselle tarjolle. Ainakin tänään on hikinen sää. Hyvää kesälomalukemista, vapautuksella osallistun siis Paminan kesälomahaasteeseen. Tapahtumat sijoittuvat kesäaikaan, Joeliina on kesätöissä Pariisin Disneylandissä.

Leppoisia lukuhetkiä!

Journal Entry 6 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, May 10, 2016
Muistan vähän aikaa sitten lukeneeni tai bonganneeni Taryan journaloit ja luulin että Taryan kuriiri oli Taryan kirjan tuonut tämän kirjan miittipöydälle et liekö ajatellut mua mut liekö toukokuulla ollut samat aatokset. Kiitokset kirjasta

Hikinen sää tosiaan, ja eräs lapsi töissä kysyi 2 tunnin liikuntaretken jälkeen onko ,meillä jumppa, ei me nyt enää jumppaan menty 2 urheilutunnuin jälkeen.

Journal Entry 7 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, May 24, 2016
Kun slkoin lukee tätä kirjaa ni mulla oli ni mielimaassa joten otin tämän kirjan pieistysruiskeena sitä se olikin ja tänää luin bussimatkalla tätä. Nyt pitääki lisätä jos en oo lisänny sarjan eka osaa toivelistalle. Näyttää olennan enemmän sääntö kuin poikkeus et luen ensin jatko-osan ja sit vasta eka osan. :D mut eipä se oo lukemista haitannu

Journal Entry 8 by Kesis at Sokoksen kahvila, PKS-miitti in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, June 14, 2016

Released 2 yrs ago (6/14/2016 UTC) at Sokoksen kahvila, PKS-miitti in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:


Vakimiittiin tarjolle! Lukuiloa!

Journal Entry 9 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, June 15, 2016
palautui miitistä

Journal Entry 10 by Kesis at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, June 22, 2016

Released 2 yrs ago (6/22/2016 UTC) at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:


Miittiin tarjolle, jos ei mene miitissä kaupaksi, jääpi columbuksen hyllyyn. Lukuiloa! osallistun vapautuksella chanian vapautushaasteeseen.

Journal Entry 11 by Joika at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, June 23, 2016
Otin tämän ihan lopuksi miitistä, vaikka kirjakassi painoi jo aika lailla. Tämä sopisi ainakin Helmet-lukuhaasteeseen kohtaan, jossa pitää lukea kahden kirjailijan kirjoittama kirja. Kiitos :)

Journal Entry 12 by Joika at Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Wednesday, August 03, 2016
Mari Mörön ja Kati Kinnusen teksti on hauskan nasevaa, sitä voisi kuunnella vaikka äänikirjana. Pariisi miljöönä on hauska, ja nimenomaan Disney-huvipuisto kesätyöpaikkana. Olen halunnut käydä ko. huvipuistossa vaikkapa omien lasteni kanssa, mutta tämä kirja ei ainakaan kauheasti lisää intoani, mikä on ehkä lähinnä toivottavaa. Juonilanka on ohuen ohut, mutta tarina on ihan leppoisaa luettavaa ja nuoruuden kesätyöfiilistelyä. Helmet -lukuhaastetta varten luin kirjan, nyt on enää pari kirjaa lukematta siihen haasteeseen. :)

Journal Entry 13 by kirjateoria at Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Tuesday, September 06, 2016
Joikan antaman kirjapussin satoa Raahen kirjamessuille.

Released 2 yrs ago (9/10/2016 UTC) at Kauppaporvari in Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille http://www.bookcrossing.com/forum/30

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.