Kalmantanssi

by Milja Kaunisto | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789512097487 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 1/19/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, January 19, 2016
Takakannesta:

"Turmelusta, tuomioita ja totuudenetsintää.

Olavi Maununpoika saa kirkkoherran viran suomalaiskylässä, mutta on pian joutua keskelle häväistysjuttua. Olavin isä, piispa Maunu Tavast, kehottaa poikaansa lähtemään maasta. Niinpä Olavi palaa Pariisiin jatkamaan opintojaan, mutta mikään ei enää tunnu samalta, kuin sielunkumppani ja innoittaja Miracle de Servières ei ole hänen rinnallaan.
Piispa Cauchon antaa Olaville tehtävän: nuoren papin tulee hankkia todisteita vankityrmässä lojuvan Jeanne D'Arcin noituudesta. Olavi aikoo kuuliaisesti täyttää velvollisuutensa, mutta päästyään kuulustelemaan vankia hän yllättyy. Nuori neitsyt ei olekkaan niin epäilyttävä kuin annettiin ymmärtää. Pian hän tulee huomaamattaan vedetyksi keskelle satavuotisen sodan merkittävintä valtataistelua, jonka näyttämönä on koko Eurooppa. Kun Olavi saa tietää Miraclen olevan vaarassa, on hän valmis uhraamaan vaikka henkensä. Kaiken taustalla riehuu musta surma, joka kutsuu tanssiin niin rahvaan kuin ylhäisenkin.

Kalmantanssi jatkaa Olavi Maununpojan hurmaavan rietasta tarinaa, joka alkoi Milja Kauniston valloittavassa Synnintekijä-romaanissa. "

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Wednesday, January 20, 2016

Released 7 yrs ago (1/20/2016 UTC) at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä jäi itseltäni lukematta. Vein tarjolle BC-tapaamiseen, koska muistelen useammankin bookcrossaajan lukeneen ekan osan, Synnintekijän.

Journal Entry 3 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, January 21, 2016
Kiitos ihana superbongaaja lukutuoli, tämmöisiä sinä se vain löydät. Synnintekijä on luettu viime kesänä, juu.

Journal Entry 4 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, July 23, 2021
Synnintekijän lukemisesta oli jo sen verran aikaa, että muistikuvat päähenkilön elämänvaiheista olivat melko hatarat. Tämä häiritsi varsinkin kirjan hajanaisessa sekavassa alussa. Jeanne D’Arc -juoniosa kirjasta oli parempi ja tiiviimpi, joten siihen oli helpompi päästä mukaan. Paikka paikoin kovin laveana esiintyneet kuvaukset 1400-luvun Ranskan poliittisista juonista olivat vähän puuduttavia.

Tämän kirja perusteella en tunne tarvetta jatkaa tämän sarjan lukemista ainakaan niin paljon, että lisäisin Piispansormuksen toivelistalle saakka.

Olin viemässä tätä kirjaa Paminalle Kuopion kuriirikassiin Pikkistä varten, mutta Joika oli jo ehtinyt sujauttaa sinne saman toivelistayllätyksen :). Pikkis saa siis Joikan kappaleen tästä kirjasta ja tämä kappale etsii uutta lukijaa muulla tavoin.

Journal Entry 5 by wingBookgeowing at Vuojoen kartano in Eurajoki, Satakunta Finland on Saturday, July 31, 2021

Released 1 yr ago (7/31/2021 UTC) at Vuojoen kartano in Eurajoki, Satakunta Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätin kirjan BC-vapautuspussissa Vuojoen kartanon alueelle, penkille päärakennuksen edustalle.

———
Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi! Teethän kirjasta vielä löytömerkinnän BCID-koodin avulla.

Jos luet kirjan, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

PS. Jos et ole aikaisemmin tutustunut BookCrossingiin ja englanninkielinen sivusto tuntuu hankalalta lähestyä, niin seuraavat linkit ovat avuksesi.

* Bookcrossingista suomeksi
* Suomenkielinen keskustelufoorumi

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.