Petra Delicado ja merkityt tytöt

by Alicia Giménez Bartlett | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingduffeliwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 12/22/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingduffeliwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, December 22, 2015
Vauhdikas naispoliisi Petra Delicado ratkaisee rikoksia Barcelonan maisemissa. Sarjan ensimmäisessä osassa Petra tutustuu käytännön kenttätyöhön apulaisensa Garzónin kanssa jäljittäessään nuoria naisia piinaavaa rikollista.

Petra on töissä Barcelonan poliisipiirin arkistossa ja on juuri muuttanut uuteen asuntoon, jossa hän haaveilee viettävänsä rauhallisia koti-iltoja. Elämä saa kuitenkin uuden käänteen, kun hänet kutsutaan selvittämään raiskaustapausta. Alaiseksi hänelle annetaan hitaanpuoleinen, lähes kuusikymppinen Garzón, joka tulee toisesta kaupungissa. Pian raiskattuja tyttöjä on jo kolme, ja tekijä on selvästi sama. Kaikkien tyttöjen käsivarresta löytyy salaperäinen pyöreä jälki. Neljännen tytön ihosta löytyy hopeinen piikki, joka vie poliisikaksikon vihdoin raiskaajan ja nyt myös murhaajan jäljille. He seuraavat tekijää Barcelonan vanhankaupungin kujilla ja baareissa peläten, että uhreja tulee lisää.

Railakas yksityiselämä sekä kaksi takertuvaa ex-miestä haittaavat välillä Petran työtä, samoin joka paikkaan ehtivä lehdistö.


Espanjankielinen alkuteos Ritos de muerte ilmestyi 1996 Espanjassa.
Suomentanut Jukka Koskelainen
Tammi 2012
sid., 323 s.
_________

Petra ja tytön pelastettu työpaikan kirjavaraston tyhjennyksestä. Itse olen lukenut tämän niteen ja kirjoittanut siitä näin:

Leppoisa, hyväntuulinen dekkari, vaikka aika karmeitakin tapahtui. Oikein mielelläni luin tämän melko erikoisen parivaljakon touhuista ja työtoveruuden kehittymisestä. Ja rikosten selvittämisestä tietysti myös!

Journal Entry 2 by wingduffeliwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, March 08, 2016

Released 3 yrs ago (3/8/2016 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miittiin tarjolle

Journal Entry 3 by pooca at Hanko, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, March 09, 2016
Napattu miitistä. Otin kirjoja mukaan säilöön Arabianrannan kierrätystapahtumaa varten, joten tämä saattanee vapautua siellä, mutta koska kirjojen tiet ovat tuntemattomat, jotain muutakin voi tapahtua... :-D

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.