Ο Τόπος ων Νεκρών Δρόμων

by Ουίλιαμ Μπάροουζ | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by kriskross of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 12/20/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by kriskross from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, December 20, 2015
Ο αρχικός τίτλος του βιβλίου αυτού ήταν Η Οικογένεια Τζόνσον. Η έκφραση "Οικογένεια Τζόνσον" ανήκει στην εποχή που άλλαζε ο αιώνας, και χαρακτήριζε τους ανεξίκακους αλήτες και κλέφτες. Με τον καιρό έφτασε να σημαίνει έναν ολόκληρο κώδικα συμπεριφοράς. Ο Τζόνσον τιμά τις υποχρεώσεις του. Ο λόγος του εκτιμιέται και αξίζει να συνεργαστείς μαζί του. Κοιτάζει πάντοτε τη δουλειά του, δεν είναι αδιάκριτος ούτε φαρισαίος ή πρόξενος φασαριών. Όταν παραστεί ανάγκη θα προσφέρει βοήθεια και ουδέποτε θα μείνει αδιάφορος μπροστά σε κάποιον που πνίγεται ή παγιδεύτηκε κάτω από ένα αμάξι που έχει πιάσει φωτιά. Το μόνο που μπορεί να ενώσει τον πλανήτη είναι ένα ενιαίο διαστημικό πρόγραμμα. . . η γη γίνεται διαστημικός σταθμός και ο πόλεμος απλώς εκλείπει, χάνει τη σημασία του, γίνεται εντελώς παράλογος μέσα στο πλαίσιο των ερευνητικών κέντρων, των διαστημικών λιμένων, και τη χαρά να δουλεύεις μαζί με ανθρώπους που συμπαθείς και σέβεσαι για έναν κοινό αντικειμενικό σκοπό, ένα σκοπό που θ' αποφέρει όφελος σε κάθε εργαζόμενο. Η ευτυχία είναι υποπροϊόν της λειτουργίας. Ο πλανητικός διαστημικός σταθμός θα δώσει σ' όλα τα μέλη του την ευκαιρία να ασκήσουν τη λειτουργία τους. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)

Χρόνια Πολλά ! Ευτυχισμένο το 2016 !

Πιστοί στην παράδοση των τελευταίων ετών, οι Αθηναίοι Bookcrossers (βιβλιοαπελευθερωτές) θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα μοιράζουν βιβλία!

Δείτε τα βίντεο από προηγούμενα κάλαντα:
του alaleon 2011 2010 2009 2008 ~ της meimymei (2008) ~ της MariaKall (2010)

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι και Καλή Χρονιά !!

BallyCarols 2010 by karjim
photo © karjim

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site και στο Facebook για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing που θα σου λύσει όποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο ή να πεις απλά μόνο ότι βρήκες το βιβλίο, γράψε στο πεδίο επάνω που ζητά "Enter...BCID" τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go!"
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.