Tunnenko minä teidät?

by Nuala O'Faolain | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnneliswing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 12/2/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneliswing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, December 02, 2015
237 sivua

Nuala O'Faolain syntyi kuusi vuosikymmentä sitten Dublinissa perheeseen, jonka yhdeksän lasta saivat äärimmäisen vähän huomiota ja huolenpitoa uralleen omistautuneelta journalisti-isältä ja alkoholisoituvalta äidiltä. Nuala itse sanoo, että hänet pelasti syrjäytymiseltä rakkaus kirjoihin ja katolinen sisäoppilaitos.
Muistelmateoksessaan Nuala O'Faolain kuvaa elävästi 1950-luvun ahdasmielisyyttä ja 1960-luvun vähittäistä vapautumista ankaran katolisessa Irlannissa. Mukaansatempaavasti hän kertoo, kuinka hänelle avautui kirjallisuuden ja akateemisen sivistyksen maailma, millaisia näköaloja avasi hänen työnsä tv-tuottajana ja journalistina.
Osa Nuala O'Faolainin tarinaa on Irlannin sodanjälkeinen historia ja maan kansallinen herääminen, osa puolestaan hänen kanssasisartensa, irlantilaisnaisten ahdasrajainen elämä. Hän tise sai tilaisuuden ja voimaa ylittää ne rajat ja samalla nähdä, miten miesten maailma oli rakentunut. Kokemuksensa hän on tiivistänyt viisaudeksi, jollaisen voi kerätä vain elämällä täysin siemauksin. Hänen tarinansa - naisen joka ei tyytynyt perinteiseen rooliin - on ilahduttava näyte pelottomuudesta ja rehellisyydestä.

Englanninkielinen alkuteos: Are You Somebody?
Suomennos: Helene Bützow

Kirjasta Helsingin Sanomissa

Journal Entry 2 by wingAnneliswing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, December 20, 2015

Released 3 yrs ago (12/20/2015 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee kerallani pikkujoulumiittiin.
Lukuiloa!
---

Eipä napannut siellä, joten Turkuun mennään.

Mikaelinkirkko on Turun keskustassa, Port Arthurin kaupunginosassa (VIII) sijaitseva kirkkorakennus. Kirkko on nimetty Arkkienkeli Mikaelin mukaan. Se on muodoltaan kolmilaivainen pitkäkirkko, jonka torni on 77 metriä korkea. Sitä on peruskorjattu vuosina 1984–1987. Kirkossa on 1250 istumapaikkaa. Mikaelinkirkko on rakennettu vuosina 1899–1905. Sen on suunnitellut Lars Sonck, joka oli 24-vuotias arkkitehtiopiskelija voittaessaan kirkon suunnittelukilpailun vuonna 1894.

Journal Entry 3 by wingAnneliswing at Mikaelin kirkko in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, December 31, 2015

Released 3 yrs ago (12/30/2015 UTC) at Mikaelin kirkko in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja jäi kirkon sisäänkäyntiin sen vasemmalle puolelle.
Lukuiloa löytäjälle!

Osallistun tällä vapautuksella Puskailveksen järjestämään kirkkovapautushaasteeseen http://www.bookcrossing.com/forum/30/523033/8592510

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.