Mandala

by Agneta von Koskull | Biographies & Memoirs |
ISBN: 951120484X Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 8/9/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, August 09, 2015
Takakannesta:

"Agneta lähtee au pairiksi Hampuriin, mutta kauan hän ei niissä hommissa vanhene, sillä saksalaisen hausfraun vaatimustaso ylittää ikävästi hänen suoritustasonsa. Onneksi suomalainen kohtalotoveri Ami tarjoaa salaisen turvapaikan.

Hampurin yöelämä houkuttelee nuoria naisia: kapakat ovat auki aamutunneille, ja niissä tarjoillaan alkoholia ronskilla kädellä. Reeperbahnin yössä voi solmia kiinnostavia tuttavuuksia, ja Agneta rakastuu monta kertaa. Elämä on sympaattisella tavalla perin juurin häilyvää, mutta pian Agneta ottaa uuden suunnan kohti tulevaisuutta.

Agneta von Koskull kuvaa estottomasti hillittömiä vaellusvuosiaan 1960- ja 70-luvun Hampurissa: railakasta juhlintaa, tylyjä krapula-aamuja, nuorta lempeä, epämääräisiä asuinoloja, poliittista kuohuntaa."

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, November 03, 2018
Olen aiemmin lukenut Von Koskullin lapsuuttaaan kuvaavan kirjan Savumerkkejä, josta pidin. Samanlaista kielellistä lahjakkuutta ja lennokkuutta oli tässäkin omaelämänkerrallisessa kirjassa, jossa hän elää nuoruusvuosiaan Saksassa. Elämä on epävakaata - päihteiden, vaihtuvien miesten ja katkeavien työsuhteiden täyttämää. En löytänyt samastumispintaa kaikesta hänen sekoilustaan, enkä jaksanut innostua lukemaan tätä loppuun saakka sen enempää kuin selaillen. Mietityttämään jäi, kuinka tavallinen tarina onkaan alkoholiongelmaisen vanhemman kanssa eläneen nuoren päätyminen samanlaiseen päihdehakuiseen maailmaan.

#62 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Released 8 mos ago (11/5/2018 UTC) at Sampolan kirjasto (bookcrossing-pöytä) in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Sampolan kirjaston aulassa, nurkassa sijaitsevalla bookcrossing-pöydällä!

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, November 10, 2018
Kukkuu, olen Jack Kerouacin haamu ja löysin tämän kirjan Tampereen Sampolasta. Olen kuullut huhuja, että teos on hyvä, joten odotan antoisia lukuhetkiä sen parissa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.