In ongenade

Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 6/24/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Wednesday, June 24, 2015
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos

Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at - Ergens in de provincie, Groningen Netherlands on Saturday, June 27, 2015
in ongenade - historische roman sarah dunant
1570, Ferrara, Italië. Het rijke klooster van Santa Caterina wordt bevolkt door bruiden van Christus. De harmonie in hun gemeenschap komt in gevaar als Serafina onvrijwillig intreedt: ze is 16, door haar familie weggerukt uit een verboden relatie met een man en vastbesloten te ontsnappen. Nadat de abdis haar aan de zorgen van Suora (Zuster) Zuana toevertrouwt, die de kruidentuin en huisapotheek beheert, ontwikkelt zich een onwaarschijnlijke vriendschap tussen Zuster Zuana en het meisje.
Terwijl in de buitenwereld de Contra-reformatie mensen, religie en Kerk dwingt tot verandering, ontsteekt Serafina's fanatieke verzet binnen de kloostermuren een vuur dat om zich heen grijpt en de gemeenschap van nonnen dreigt te verzengen - SARAH DUNANT wordt in vele landen graag gelezen, zoals haar meeslepende, historisch accurate Italiaanse roman DE GEBOORTE VAN VENUS, een vertelling die niet onder doet voor de romans van Marguerite Yourcenar.

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at BC Meeting 2015 in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, June 28, 2015

Released 3 yrs ago (6/5/2015 UTC) at BC Meeting 2015 in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Ik begin alvast maar met releasen, dat scheelt straks een heleboel administraasie ;o))) Veel plezier aan de volgende lezer!

Journal Entry 4 by janna2 at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, July 06, 2015
Gisteren meegenomen van de graai- en grabbeltafel, ik ken een ander boek van deze schrijfster dat goed beviel. Misschien dit boek ook?

Journal Entry 5 by janna2 at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, August 20, 2015
En ja hoor, goed bevallen! Heerlijk verhaal, informatief (nooit geweten dat er voorstellingen gegeven werden in kloosters!), en behoorlijk geschreven.
Dit boek vindt vast iemand anders die het ook mooi vindt.

Journal Entry 6 by janna2 at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, December 07, 2018

Released 1 mo ago (12/7/2018 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 7 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, December 07, 2018
Dit boek staat sinds 7 december in de OBCZ in Hildes Heerlykhyd in Castricum

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.