Stressinhallinnan käsikirja - tietoisen läsnäolon menetelmä

by Bob Stahl, Elisha Goldstein | Health, Mind & Body | This book has not been rated.
ISBN: 9789525734966 Global Overview for this book
Registered by wingsumakowing of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 6/14/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsumakowing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, June 14, 2015
Pehmeäkantinen kirjastopoisto. - suomentanut Leena Siitonen. - Helsinki : Basam Books, ©2011. - 265 sivua : kuvitettu ; 27 cm. - (Viisas elämä)
Alkuteos: A mindfulness-based stress reduction workbook, ©2010

www.adlibris.com (8.8.2020):

Tämä harjoituspainotteinen työkirja on tarkoitettu jokaiselle, joka kärsii stressistä, ahdistuksesta tai kivusta tai kaipaa muuten elämäänsä tasapainoa ja rauhaa.

Kirjassa esitellään tietoiseen läsnäoloon perustuva stressinhallintamenetelmä (MBSR). Erilaiset yksinkertaiset tekniikat tietoisesta hengittämisestä aina harjoituksen aikana nousevien tunteiden tiedostamiseen on selitetty kirjassa selkeästi.

Tietoisesta läsnäolosta on viime aikoina tullut erittäin suosittua psykologiassa, lääketieteessä, neurotieteessä, opetusalalla ja liikemaailmassa. Tietoinen läsnäolo on kehon ja mielen tiedostamista ja olemista läsnä tässä hetkessä. Se on tietoisuutta siitä, mitä tapahtuu juuri nyt - havaitsemista ilman suodattimia tai arvostelua.

Tietoisen läsnäolon tuominen mukaan arkipäivän elämään auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta ja ohjaa kohti myötätuntoisempaa, terveellisempää ja rauhallisempaa elämää sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tohtori Bob Stahl johtaa perustamiaan kolmea MBSR-menetelmää käyttävää klinikkaa San Franciscon alueella. Hän on harjoittanut tietoista läsnäoloa pitkään ja valmistunut MBSR-opettajaksi Massachusettsin yliopistollisen sairaalan stressinhallintaklinikalta.

Tohtori Elisha Goldstein on kliininen psykologi ja yksi Mindfulness Center for Psychotherapy and Psychiatry -keskuksen perustajista. Hän opettaa tietoiseen läsnäoloon perustuvaa stressinhallintaa ja kognitiivista terapiaa Los Angelesissa.

Journal Entry 2 by wingsumakowing at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, October 14, 2020

Released 1 wk ago (10/15/2020 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä oli kateissa, mutta oli päätynyt väärään paikkaan. Lopultakin matkaan.

Journal Entry 3 by Louhi at Kajaani, Kainuu / Kajanaland Finland on Sunday, October 18, 2020
Kiitos kirjasta! Kävin viisi vuotta sitten mindfulness-kurssin ja tässä näyttää olevan osa samoja harjoituksia ja hyvin jumppaliikkeiden kuvia.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.