Tunturihauta

by Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789522790705 Global Overview for this book
Registered by sumako of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 6/7/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by sumako from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, June 07, 2015
Sebastian Bergman 3

Celian kovakantinen poisto
suom. Veijo Kiuru. - Alkuteos: Fjällgraven, ©2012. - Bazar, 2013. - 475 s.

Kirjasampo (7.6.2015):

Tunturihauta vie taas epäkohteliaan mutta niin hurmaavan Sebastian Bergmanin seuraan. Lukija pääsee seuraamaan jännittävää työskentelyä totuuden paljastamiseksi. Vastassa on kuitenkin väkeviä voimia, jotka ovat valmiita menemään vaikka maailman ääriin, jotta salaiset pyrkimykset ja virheet pysyvät pimennossa.

Kaksi keski-ikäistä naista on ruskaretkellä Pohjois-Ruotsissa Jämtlandissa. On syksy, sataa rankasti. Toinen naisista liukastuu vuolaasti virtaavan joen törmällä ja tarttuu lähimpään juureen tukea saadakseen. Mutta sepä ei olekaan juuri, vaan kuolleen ihmisen käsivarsi…

Paikalle kutsutaan poliisi, ja ruumiita löytyy enemmänkin: niitä on yhteensä kuusi, neljä aikuista ja kaksi lasta. Keskusrikospoliisi kutsutaan paikalle, ja niin rikospsykologi Sebastian Bergman matkustaa muun tutkintaryhmän kanssa Jämtlandiin. Kuolleiden joukossa on vuonna 2003 kadonnut hollantilainen pariskunta. Mutta loput neljä ruumista jäävät mysteeriksi: DNA-kokeet osoittavat heidän olevan perhe, mutta heitä ei ole julistettu kadonneeksi. Kukaan ei kaipaa heitä. On useita muitakin seikkoja, joihin ei löydy vastauksia.

Sebastian on lähentynyt Vanjan kanssa pelastettuaan tämän hengen aiemman tapauksen tutkinnan aikana. Kun Sebastian kuulee, että Vanja suunnittelee muuttoa ulkomaille, hän päättää tehdä kaiken voitavansa estääkseen Vanjaa lähtemästä. Vanja ei vieläkään tiedä, että Sebastian on hänen oikea isänsä, mutta onko tutkintaryhmässä joku muu joka tietää.
(Bazar Kustannus)

Journal Entry 2 by sumako at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, July 24, 2018

Released 5 mos ago (7/25/2018 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ylläritoivelistakirja. Kiitos kuriirille, joka voi vapauttaa kirjan minne vain, jos vastaanottaja ei käy sopivaan aikaan miitissä.

Journal Entry 3 by winglii5awing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, August 25, 2018
Kiitos toivelistakirjasta!

Olen lukenut sarjan kaksi ensimmäistä osaa, ja neljättä osaa jo kerran aloitin parin sivun verran, mutta totesin, että odotan sittenkin, kunnes saan tämän kolmosen ensin käsiini. Tästä tulee nyt ilman muuta jonon ohittaja. Nyt on kesken kaksikin kirjaa, keskenään hyvin erilaisia, mutta niiden jälkeen on varmaan heti tämä vuorossa.

Journal Entry 4 by winglii5awing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 01, 2018
No niin. Tämä sitten ohitti noin parisataa TBR-kirjaa ja varmaan yhtä monta rekkausta ja lukemista odottavaa.
Tässä kirjassa aihe oli vähän erilainen kuin edellisissä ja ymmärtääkseni seuraavasssa. Mentiin hiukan "syvemmille vesille". Ja kuten näköjään muutkin ovat kommentoineet: kirjan loppu pakottaa tarttumaan heti seuraavaan. Onneksi se on jo odottamassa.

Journal Entry 5 by winglii5awing at Surprise!, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Saturday, October 20, 2018

Released 2 mos ago (10/21/2018 UTC) at Surprise!, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jatkoa toivelistakirjalle!

Journal Entry 6 by LolaRobin at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, October 22, 2018
Pääse kakkososan viereen odottamaan. Kyllä nämä kaikki taitavat peräkkäin tulla luetuksi...heti kun "pakkolukemiset" saa alta pois.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.