Juuret

by Alex Haley | Literature & Fiction |
ISBN: 9510203025 Global Overview for this book
Registered by pinch_ of Rauma, Satakunta Finland on 5/7/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by pinch_ from Rauma, Satakunta Finland on Thursday, May 7, 2015
"Gambiassa Juffuren kylässä asui 1700-luvulla poika nimeltä Kunta Kinte. Kun hän oli kuusitoistavuotias tulivat valkoiset miehet ja veivät hänet Lord Ligonier-laivalla Amerikkaan ja myivät orjaksi virginialaiselle plantaasiomistajalle. Kunta Kinte oli kirjailija Alex Haleyn esi-isä.
Juuret on kertomus Alex Haleyn suvun vaiheista, monumentaalinen kaksivuosisatainen draama Kunta Kintestä ja kuudesta sukupolvesta, jotka tulivat hänen jälkeensä, orjuudesta ja vapaudesta valkoisen miehen Amerikassa. Mutta Juuret ei ole vain yhden suvun tarina. Se on kertomus 25 miljoonan värillisen amerikkalaisen menneisyydestä, mustan Amerikan eepos, joka on antanut suurelle kansanosalle takaisin heiltä riistetyn ihmisyyden ja identiteetin. Samalla se on antanut kaikille lukijoille kaikissa maissa ainutlaatuisen todistuksen ihmishengen lannistumattomuudesta ja omien juurien tuntemisen tarpeellisuudesta.
Alex Haley sanoo: "Kun tunnet juuresi, tiedät kuka todella olet, eikä sinun tarvitse mennä polvillesi kenenkään edessä."
Juurista on tehty myös unohtumaton tv-sarja."

Journal Entry 2 by pinch_ at Rauma, Satakunta Finland on Tuesday, July 27, 2021
Tartuin Juuret-kirjaan kun halusin lukea jotain, mitä en ehkä synkkänä talvipäivänä lukisi. Kirja on mielenkiintoinen, mukaansatempaava ja laittaa lukijan ajattelemaan. Vaikka kirjailija on kaiketi saanut kritiikkiä ja epäilyjä tarinan todenmukaisuudesta, en kokenut sitä mitenkään häiritsevänä. Huolimatta siitä, onko tarina aidosti kirjailijan oma sukutarina, tarina vie mukanaan.

Journal Entry 3 by pinch_ at Rauma, Satakunta Finland on Tuesday, July 27, 2021

Released 2 mos ago (7/28/2021 UTC) at Rauma, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja löytyi MMunsterin toivelistalta, eli lähtee seuraavaksi siihen suuntaan. Lukuiloa!

Journal Entry 4 by MMunster at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, August 5, 2021
Isot kiitokset toivelistakirjasta ja kirjan lähettämisestä. Olen yrittänyt etsiä tätä divareista ym., mutta nyt sain luettavaksi. Kiitos!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.