Αντίθετο ημισφαίριο 3

by [Συλλογή] | Science Fiction & Fantasy |
ISBN: 9789609990721 Global Overview for this book
Registered by winga1phawing of Ilioupoli, Attica Greece on 4/14/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winga1phawing from Ilioupoli, Attica Greece on Tuesday, April 14, 2015
Το Αντίθετο Ημισφαίριο III είναι η συνέχεια μιας περιοδικής ανθολογίας ιστοριών μυστηρίου, με ευφάνταστη θεματική προέλευση και ευρηματικές γραπτές αφηγήσεις. Στην παρούσα έκδοση, δεκαέξι φίλοι του φανταστικού σε οποιαδήποτε διάσταση και μορφή του ως πηγή έμπνευσης, καταθέτουν σύντομες ιστορίες που πηγάζουν από αυθεντικές σεναριακές επινοήσεις. Το στοίχημα είναι να φέρουν τις δυο άκρες του ίδιου νήματος σε επαφή, αυτή της πραγματικότητας και αυτή της φαντασίας, διαμορφώνοντας έναν εμπλουτισμένο κύκλο.

Στο εσωτερικό της συλλογής ξεπροβάλουν αντιήρωες και μοιραίες φιγούρες, λάθος άνθρωποι στο σωστό χώρο και χρόνο, φιλότιμοι πολεμιστές και επιστήμονες των ονείρων. Αιθέριες χορδές μας πλημμυρίζουν με ήχους και μπερδεύονται με πολεμικές ιαχές, δημόσιες συνεντεύξεις και το κουδούνισμα ενός τηλεφώνου. Ένα διαστημικό σκάφος σκιάζει την επιφάνεια της Γης, ένα κοινό εκ πρώτης όψεως βιβλίο, μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση. Σε μία Θεσσαλονίκη υποταγμένη, ένα Σικάγο σκοτεινό και μια Αθήνα στο πόδι. Ζώντας με τις αναμνήσεις μίας ατίθασης ζωής ή μίας παλιάς υπόσχεσης.

Η παρούσα έκδοση είναι και αυτή τη φορά ένα τίμιο ταξίδι στο όραμα και τις δημιουργικές αναζητήσεις του κάθε συγγραφέα, χρησιμοποιώντας την λογοτεχνία του φανταστικού για να εξωτερικεύσει σπουδαία συναισθήματα. Το νοήματα και οι εικόνες στο μυαλό μας πολλές, ίσως γνώριμες.

Κάθε ημισφαίριο έχει το δικό του αντίθετο. Τι θα μπορούσε να συμβαίνει στο αόρατο σύνορο συνάντησής τους;
(από το οπισθόφυλλο)

[εκδόσεις Gamecraft]

Journal Entry 2 by winga1phawing at Ilioupoli, Attica Greece on Saturday, August 15, 2015
[...]

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.