Vänskapsband

by Elizabeth Noble | Women's Fiction |
ISBN: 918696934X Global Overview for this book
Registered by k-line of Uppsala, Uppland Sweden on 3/12/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by k-line from Uppsala, Uppland Sweden on Thursday, March 12, 2015
Välkommen till BookCrossing! Jag har registrerat denna för att förhoppningsvis kunna följa den på en resa runt jorden. När du läst boken kan du behålla den i din samling om du tror att du kommer läsa den om och om igen. Annars vore det jättekul om du lämnar den vidare för ytterligare en resa på sin väg runt jorden. Oavsett vad du gör – snälla registrera bokens nästa steg! TACK!!!!

----------
Saxat ur SvDs recension (http://www.svd.se/new-york-romantik-och-latt-relationsproblematik)
"...Boken är en episodberättelse uppbyggd kring det hus Eve och Ed flyttar in i, och den inleds med en tre sidor lång lista över medverkande, med namn och lägenhetsnummer. Där finns det krisande paret som inte kunnat hantera föräldraskapet, den romantiska bibliotekarien Charlotte som drömmer om portvakten Che, och den rike slackern Trip som springer på nya grannen Emily och blir förälskad. Där finns också engelskan Violet som kom till USA som krigsbrud och hon blir Eves räddningsplanka när Ed helt går upp i sitt arbete och ensamheten kommer smygande.

De olika handlingsspåren rör sig väntat nog i relationsfåran. Krångliga förhållanden, lyckliga förhållanden, havererade förhållanden, längtan efter förhållanden och förhållanden med förhinder. En ful ankunge, en lagom snygg kvinna, och några fantastiskt snygga kvinnor. Noble får inga som helst poäng för originalitet eller nyskapande och det är sannolikt inte heller hennes ambition.

Det hon gör är att skriva en genomsnittlig underhållningsroman, med en för genren lika genomsnittlig personteckning, där Manhattanmiljön och kulturkrocken mellan amerikanskt och brittiskt blir minst lika viktiga som de medverkande..." Paulina Helgeson

Journal Entry 2 by k-line at Uppsala, Uppland Sweden on Tuesday, February 23, 2016
Inte Elisabeth Nobles bästa bok, men helt klart en trevlig läsupplevelse.

Journal Entry 3 by winghingraldwing at Motala, Östergötland Sweden on Monday, May 15, 2017
Nu är boken hos mig. Det är en Bettyunge som jag valt ur kuvertet ni vet. Det ska bli spännande. Tack k-line.

Edit 28/4 2018. Nu har jag börjat läsa och det är min första Elisabeth Noble.

Journal Entry 4 by winghingraldwing at Motala, Östergötland Sweden on Sunday, May 06, 2018
Allt du skrev i brevet k-line som följde boken stämde perfekt. Alla personer jag skulle få lära känna och följa. Det var svårt i början men efter 100 sidor var de bekanta för mig. Deras,allas liv var så olika mitt men ändå intressant här och var. Arthur stannade kvar i minnet och hans tankar var ovanligt fångade. Det var kul att vandra runt i New York på det här sättet. Jag tror dig i bedömningen att det var en av Elisabeth Nobles medelmåttiga böcker. Kommer nog att läsa någon mer av henne vid tillfälle.

Journal Entry 5 by winghingraldwing at DEKRA bilbesiktning in Varberg, Halland Sweden on Thursday, July 12, 2018

Released 10 mos ago (7/12/2018 UTC) at DEKRA bilbesiktning in Varberg, Halland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

Tack för att du tog hand om boken. Du får lära känna många olika personer i den och även inom Bookcrossing.com om du går med som medlem. Då kan du följa bokens resa. Det är kul, kanske lite vanebildande att lämna ut, jaga och läsa böckerna men helt ofarligt. Hitintills under mina 11 år som medlem har jag aldrig fått spam. Jag har fått många fina vänner och gjort många nya bokbekantskaper.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.