Hylättyjen vaimojen kerho

by Olivia Goldsmith | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by chrisim of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 1/9/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by chrisim from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, January 09, 2015
Takakannesta: "Rakasta, kärsi ja unhoita! Näin jalosti moni aviomies odottaa vaimon suhtautuvan jättäessään hänet toisen naisen takia. Jotkut vaimot nielevätkin kaikki nöyryytykset, mutta tämän kirjan päähenkilöt eivät. He antavat samalla mitalla.
Annie on kirjailija joka jää kuin nalli kalliolle, kun ”luotettava” nainen nappaa hänen miehensä. Elise on näyttelijä jonka entinen mies seurustelee nyt nuoren, upean perijättären kanssa. Brenda taas syö suruunsa, sillä menevä myyntitykki, jota hän on auttanut tämän uralla, on jättänyt hänet tökeröllä tavalla. Kaiken huipuksi näiden keski-ikäisten naisten yhteinen ystävätär tekee itsemurha, koska hänen miehensä, sliipattu pörssihai, on hylännyt hänet ja mennyt naimisiin kunnianhimoisen uranaisen kanssa.
Ystävykset päättävät kostaa kaikkien puolesta ja perustavat hylättyjen vaimojen kerhon. He punovat ovelan sotajuonen, jonka on määrä tehdä pettureiden elämästä pelkkää helvettiä, ja pääsevätkin pian nauttimaan koston huumasta…"

Kirja on peräisin kirjaston kirjanvaihtokorista, josta sen nappasin mukaani suurin odotuksin. Luin kirjan viimein kesällä 2014 ja oli jokseenkin pettynyt. Juoni junnasi tarpeettomasti ja kostosuunnitelmien eteneminen jäi jotenkin hämäräksi. Sivuhenkilöitä oli aivan liikaa tai ainakaan käänteet eivät tehneet kirjaa yhtään mielenkiintoisemmaksi. Muutamakin kohtaus oli tympeä ja alatyylinen, että mietin miksi ne kirjaan piti ympätä. Kirjasta tehdyn elokuvan sanotaan olevan hauska, hämärästi muistan elokuvan nähneeni, mutta kirjaa ei hauskaksi voi haukkua. Kirjassa on toki onnellinen loppu ja sankarittaret saavat kostonsa.

Released 4 yrs ago (1/10/2015 UTC) at Hervannan kirjasto, kirjanvaihtokori in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Uudenvuodenlupaukseni mukaan aktivoidun vuonna 2015 vapauttamaan kirjoja. Uuden kirjahyllyn järjestely on vielä kesken, mutta näin alkuun pieni pino lukemiani kirjoja lähtee vapauteen.

Lukuiloa löytäjälle!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.