Vanki

by Jussi Adler-Olsen | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 12/27/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, December 27, 2014
Sain tämän kirjan joululahjaksi sigyn22:lta. Isot kiitokset! :)

Takakannesta:

Murharyhmäetsivä Carl Morck oli kiistämättä yksi Kööpenhaminan parhaista poliiseista, kunnes sai osuman luodista työtehtävissä. Samassa kahakassa kuoli hänen läheinen kollegansa ja toinen haavoittui. Töihin palannut, itsesyytösten kanssa painiva Morck kärsii motivaation puutteesta, ja kollegatkin alkavat saada hänestä tarpeekseen. Morck nimitetään uuden Osasto Q:n johtajaksi tehtävänään selvittää vanhoja rikoksia poliisilaitoksen kellariin sysätyssä toimistossa. Avustajakseen hän saa oman omalaatuisen mutta erittäin innokkaan Hafez el-Assadin.

Ensimmäinen kaksikon selvitettävä tapaus on viisi vuotta sitten jäljettömiin kadonnut poliitikko, nuori ja kaunis Merete Lynggaard. Hänen katoamistaan on vuosien mittaan epäilty milloin murhaksi, milloin itsemurhaksi tai tahalliseksi katoamiseksi, mutta Morck saa pian huomata, että totuus on taruakin ihmeellisempää...

Helmet-haaste 2018: 3. Kirja aloittaa sarjan.

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, April 21, 2018
Tosi hyvä ja jännittävä dekkarisarjan avaus! En meinannut malttaa lopettaa lukemista, kun ehdin taas lukemaan. Oli tässä aikamoisia raakuuksia, mutta kyllä sen pystyi sietämään, kun dekkari oli muuten niin hyvä. Olin etukäteen lukenut kehuja tästä dekkarista, joten odotukset olivat korkealla. Tällä kertaa ne täyttyivätkin täysin. Aion lukea sarjan seuraavan kirjan aika pian tämän jälkeen.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Wish list book, Surprise Rabck -- Controlled Releases on Saturday, April 21, 2018

Released 7 mos ago (4/23/2018 UTC) at Wish list book, Surprise Rabck -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Aloin lukemaan tätä kirjaa ja vasta myöhemmin huomasin, että tämä olikin ihan lähiaikoina ilmestynyt eräälle toivelistalle. Kirja lähtee siis postitse toivojalleen. Jännittäviä lukuhetkiä ja hyvää kevättä!

Journal Entry 4 by wingMecuwing at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, April 25, 2018
On tämä vain niin mahtava harrastus: noin kaksi viikkoa sitten lisäsin tämän kirjan toivelistalleni ja eikös se jo tänään löytynyt postilaatikostani. Kiitos paljon Flower78 mieluisasta yllätyksestä! Nyt pääsen aloittamaan tämän sarjan; kakkososa odottaakin jo hyllyssä valmiina.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.