Surmansyöksy Caprilla

by Esko Laukko | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9516380093 Global Overview for this book
Registered by winghippoleinwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 12/21/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winghippoleinwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, December 21, 2014
Uusikirjakerho 1972
222 s.

Takakansi:
Oudot tapahtumat alkoivat jo ensimmäisenä Rooman-iltana. Sitten niitä tuntui riittävän tihenevään tahtiin. Seurueen kaiken kokenutta opasta ne eivät kuitenkaan häirinneet; päinvastoin, hän näytti pitävän suomalaisryhmän edesottamuksia hyvin tavallisina ja seuramatkan kaavojen mukaisina.
Satu Eskelinen ei kuitenkaan näihin kaavoihin sopinut. Juuri siksi tohtori Kullervo Ripatti kiinnittikin huomionsa häneen. Tietysti kiinnostukseen vaikutti myös matkakumppanin poikkeuksellinen viehkeys, mutta tohtori Ripatti oli mies joka pystyi pitämään tunteensa kurissa. Eikä luvaton romanssi näyttänyt kuuluvan kauniin ruova Eskelisenkään matkasuunnitelmiin.
Kun onnettomuus sitten tapahtui, havaitsi Kullervo Ripatti melkein tienneensä sen tulon. Muutkin tämän matkan oudot tapaukset nousivat uudelleen hänen mieleensä. Alkoi tuntua siitä, että varomattoman turistin surmansyöksy saattoi hyvinkin olla osa etukäteen suunniteltua matkaohjelmaa...
Lopulta Satu Eskelisen kohtalokas masennustila varmisti epäilyt: tohtori Ripatti oivalsi, että depression hoito olisi kuulunut rikospoliisille eikä lääkärille. Mutta oivallus tuli liian myöhään.Journal Entry 2 by winghippoleinwing at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, May 13, 2018

Released 11 mos ago (5/12/2018 UTC) at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu Vuosaaren kauppakeskus Columbuksen kirjahyllyyn (virallinen BookCrossing hylly, Marian konditorian tiskin lähellä!).

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Olisi mukava tietää, mistä löysit kirjan, ja jos päätät lukea sen, olisi kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Sitten voitkin joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai laittaa maailmalle uutta lukijaa etsimään ja ilahduttamaan. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.