Η όψη του κακού

by William Diehl | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Katerina21 of Goudi - Γουδί, Attica Greece on 11/30/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Katerina21 from Goudi - Γουδί, Attica Greece on Sunday, November 30, 2014
''Μια ιστορία που σε κάνει να αναρριγάς με την έντασή της'' - έτσι χαρακτήρισαν οι New York Times το Φόβο ενστίκτου του William Diehl, το πολύκροτο θρίλερ για τον ευφυέστατο δικηγόρο Μάρτιν Βέιλ και τον ψυχασθενή δολοφόνο που σώζει από την εκτέλεση. Τώρα στο νέο συνταρακτικό έργο του, ο Βέιλ είναι στέλεχος της Εισαγγελίας του Σικάγου κι έχει τη δύναμη να συντρίβει τους εχθρούς του όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Όμως έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσει το χειρότερο εφιάλτη της καριέρας του, έναν εφιάλτη που ο ίδιο βοήθησε να δημιουργηθεί.

Ολα αρχίζουν με ένα φρικιαστικό, ανεξιχνίαστο έγκλημα : μαι νεαρή μητέρα, η Λίντα Μπάλφουρ, σφαγιάζεται σε μια μικρή πόλη του Ιλινόις. Ενώ κανέα στοιχείο δεν οδηγεί στο δολοφόνο, ανακαλύπτεται κατά τύχη ότι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του θύματος είναι γραμμένος με αίμα ένας κωδικός με γράμματα και αριθμούς. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με τον αρχιεπίσκοπο Ράσμαν, τον οποίο χρόνια πριν είχε κατακρεουργήσει ένα παπαδοπαίδι με αγγελικό πρόσωπο : ο Άαρον Στάμπλερ, ο νεαρός που ο Μάρτιν Βέιλ γλίτωσε από την ηλεκτρική καρέκλα.

Εδώ και δέκα χρόνια ο Άαρον είναι έγκλειστος σ' ένα ίδρυμα υψίστης ασφαλείας για ψυχασθενείς εγκληματίες. Πως μπορεί να σκότωσε τη Λίντα Μπάλφουρ? Ωστόσο σύντομα ένα άλλο παπαδοπαίδι βρίσκεται νεκρό - με έναν παρόμοιο κωδικό γραμμένο με αίμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Αν ο Άαρον δεν διαπράττει αυτούς τους φόνους, τότε ποιός τους κάνει? Η καριέρα του Μάρτιν Βέιλ - ίσως ακόμα και η ζωή του - κρέμεται απ' αυτό το ερώτημα

Journal Entry 2 by Katerina21 at Homesick café in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, July 26, 2015

Released 5 yrs ago (7/26/2015 UTC) at Homesick café in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Στην μηνιαία συνάντηση των Αθηναίων bookcrossers

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.