Mustat kalat

by Eeva Tenhunen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingerpaxwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 12/5/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingerpaxwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, December 5, 2014
"Olavinlinnan muurien katveessa tungeksii amerikkalaisia, saksalaisia ja kotimaisia turisteja. Kansallispukuiset opiskelijatytöt paimentavat hälisevää laumaa. Kepeään kesäkuvaan liittyy muutakin: rakkausseikkailuja, mustasukkaisuutta. Murha. Ja toinen murha...

Eeva Tenhusen esikoisdekkari Mustat kalat ilmestyi ensi kertaa vuonna 1964 ja saavutti oitis loistavan arvostelumenestyksen."

WSOY, 2001, seitsemäs painos.
***


Tämä taisi olla ensimmäinen Tenhusen dekkari, jonka luin - BC:n ansiosta. Sittemmin olen lukenut lisää Tenhusen kirjoja. Tämä on jäänyt kuitenkin erityissijalle mieleen jo pelkästään miljöönsä puolesta mutta myös hyvän juonen vuoksi. Urpo Huhtasen tekemä kansi on mielestäni tosi hieno.

Ostin tämän kappaleen kirjaston poistomyynnistä, kun muistelin kirjan olevan ainakin yhdellä toivelistalla.

Journal Entry 2 by wingerpaxwing at Wishlist RABCK, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Wednesday, December 10, 2014

Released 6 yrs ago (12/11/2014 UTC) at Wishlist RABCK, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Saa nähdä, päätyykö Mustat kalat "kuuseen"... Jännittäviä lukuhetkiä ja rauhallista joulun aikaa, lii5a! Kiitokset taas yhdestä mukavasta BC-vuodesta!

Journal Entry 3 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 11, 2014
Kiitos toivelistakirjasta - ja vielä olet ostanut ihan toivelistakirjaksi :)

Muitan lukeneeni joskus 1970-luvulla joitakin Tenhusen kirjoja - pari niistä varsinkin on jäänyt mieleen nimensä takia, vaikka niiden juonta en enää muista. BC:n kautta on Tenhunen tullut uudestaan vastaan, ja lisäsin toivelistalleni ne pari 70-luvulta muistamaani ja muutaman muunkin.
Edit: Sekoitinpa toiseen kirjailijaan. Ei minulla olekaan Tenhuselta muita kirjoja toivelistalla kuin tämä.

Journal Entry 4 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, July 8, 2015
Kirjaa lukiessani aloin muistaa siitä kohtia. Olen lukenut tämän joskus - ehkä 70-luvulla?

Kirja oli matkalukemisena mukana Tartossa. Luin menomatkalla junassa ehkä 60 sivua jossain Tampereen ja Tikkurilan välillä - ja seuraavan kerran palasin kirjaan kotimatkalla jossain Tikkurilan ja Tampereen välillä.

Kirjassa oli tosiaan ihan hyvä juoni ja sopivasti motiiveja ja mahdollisuuksia useallakin henkilöllä murhaan. Kirjan aikakauden mukaiset ilmaisut ihastuttivat. :)

Journal Entry 5 by lii5a at -- Jossain päin Poria in Pori, Satakunta Finland on Thursday, July 16, 2015

Released 6 yrs ago (7/16/2015 UTC) at -- Jossain päin Poria in Pori, Satakunta Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautus tapahtuu johonkin aikaan, ei välttämättä merkittyyn aikaan, mutta jotakin piti merkitä. Paikka on Suomi-Areenan tapahtuma-alue, jonnekin sinne. Ymmärtääkseni myös suuret tapahtumat kelpaavat turistikohteeksi.

Osallistun tällä vapautuksella Pippiksen turistivapautuksiin ja Chanian vapautusten vuoden heinäkuun teemaan: eläimet ja eliöt.


KIRJAN LÖYTÄJÄLLE:
Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, niin apua saat suomenkieliseltä foorumilta: http://www.bookcrossing.com/forum/30



Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.