Eihän elämälle mitään voi

by Helena Anhava | Literature & Fiction |
ISBN: 9511123904 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/2/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, October 02, 2014
Takakansi:


"Helena Anhava antaa kertomuksissaan hiljaisten, huomaamattomien, arkojen puhua; äänen saa hän joka muuten jää niiden varjoon jotka tietävät, miten asioiden pitää olla. ihmisen haurauden ja haavoittuvuuden tuntien kirjailija kuvaa heitä, jotka joutuivat kahdenkin sodan satuttamiksi. Pelon ja ahdistuksen kokemukset kantavat sukupolvesta toiseen, ja toisaalta, yksi ele tai sana voi jättää mieleen lähtemättömän jäljen."

Helena Anhava on nuoruusvuosista saakka ollut suosikkini. Yksi kappale tätä kirjaa on jo PC-hyllyssä, mutta sen lukemisesta on vierähtänyt kauan. Pääsee uusintalukuun, ja tämä tuplakappale ehkä jossain vaiheessa maailmalle.

Released 2 yrs ago (7/5/2017 UTC) at Naivistit Iittalassa in Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Naivistit Iittalassa -näyttely kuuluu lähes jokaiseen kesääni, tämä kirja vapautui näyttelytilan tietokonepöydälle osana Vapautusten vuosi - haastetta.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, July 13, 2017
Helena Anhavan tekstejä olen rakastanut nuoruudesta saakka. Oli ilo löytää hänen kirjansa Naivistien näyttelyssä käydessäni.
Lyhyet novellit sopivat hyvin kesälukemiseksi.
On ilo antaa kirja eteenpäin.

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Friday, July 14, 2017
Työkaverini löysi kirjan Etelä-Hämeen Osuuspankin pääkonttorilta, ja antoi minulle junalukemiseksi. Seuraava lukija saattaa löytää kirjan Tampereelta, jos vain ehdin lukea kirjan viikonloppureissuni aikana.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.