Siivet varpaiden välissä

by Tuija Lehtinen | Teens |
ISBN: 951119948X Global Overview for this book
Registered by LolaRobin of Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 9/2/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by LolaRobin from Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Tuesday, September 2, 2014
Löytyi kirppikseltä. Olen kuullut kirjasta paljon, mutten koskaan vaivautunut etsimään. Nyt löytyi sattumalta niinkin suureen hintaan kuin eurolla! Oli pakko ottaa. :)

Otava:

Maalta Vantaan lähiöön muuttava Tinni ottaaa yhteen lähiön jengin kanssa. Uusien tuttavuuksien joukossa on huumeidenkäyttäjiä ja väkivalta ja rikokset ovat arkipäivää. Tinni pärjää mutta ei sopeudu.
”Joku laulu väittää, että joka pojalla on siivet kantapäissä, mutta mun kohdalla se ei ole koskaan pitänyt paikkaansa. Mulla on siivet varpaiden välissä, ja siks mun elämä on välillä melkoista takkuamista. Mä olin suvun musta lammas jo sen takia että olin poika, ja mä sain tuta sen nahoissani. Mä olin varma, että tikahtuisin siellä maalla kuoliaaksi ennen kuin täyttäisin kuustoista. Mutta sitten kohtalon oikku tempas meidät pois sieltä. Junassa matkalla Hesaan mä ajattelin, että kaupunki ois täynnä kimmoja, jotka ootti että Apilan poika huomais ne. Mä olin Tinni Valloittaja, ja tavaravaunussa oli mun uljas ratsu jolla mä ravaisin pitkin kartsaa ja kansa heittelis kukkia mun ylle. Joo-o, kyllä kimmoissa löyty, mutta mä löysin jotain muutakin: meidän kulmien jengin.”

Tuija Lehtinen on tehnyt uuden aluevaltauksen, kirjoittanut pitelemättömän hilpeän ja villin haikean kuvauksen nuoruudesta ja jengistä, kuusitoistavuotiaan löytöretkestä itseensä.

Journal Entry 2 by LolaRobin at Vammala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, November 7, 2014
Kirjan saajalle tiedoksi: Kirja on luettava, mutta selvästi ollut jollekin rakas, eli on moneen kertaan luettu. Kirja pursuilee rasva- ja kahviläikkiä, värikynäjälkiä ja pieniä piirrustuksiakin. Laadullakaan kirjaa ei ole tehty, sisältää myös painovirheitä. Eli luettuasi saat halutessasi pitää kirjan, laittaa eteenpäin tai hävittää. Ihan luvan kanssa!

Olipahan kerrassaan lukukokemus! Kaunis ja karu kasvutarina maalaispojan muutoksesta Vantaan lähiön gangsteriksi. Lisäksi luvassa on ihana ihastuminen. Nauroin ja itkin lukiessani. Vau... Nuorten kirja minun makuuni! Onneksi luin ennen kuin pistin postiin!

Journal Entry 3 by LolaRobin at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, November 7, 2014

Released 7 yrs ago (11/7/2014 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ole hyvä, ja onnea! :)

Journal Entry 4 by wingHe_Riwing at Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Monday, November 10, 2014
Kiitos toivekirjasta. Olen tämän joskus vuosia sitten lukenut, nyt haluan lukea uudelleen.

Journal Entry 5 by wingHe_Riwing at Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Sunday, January 2, 2022
Kyllä tämä säväytti toisellakin lukukerralla, vaikka olenkin vuosia vanhempi kuin silloin. Karu tarina nuoren pojan kasvukivuista. Edes kahvitahrat sivuilla eivät haitanneet.☺️

Onnittelut! Olet löytänyt ilmaisen kirjan. Olisi kiva, jos kertoisit, mitä kirjasta pidit. Luettuasi voit pitää kirjan tai antaa sen eteenpäin.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.