Familie Dossier

by Lisa Lutz | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 8/20/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, August 20, 2014
"Isabel 'Izzy' Spellman, 28, werkt als privé-detective in het familiebedrijf van haar ouders, Spellman Investigations. In het verleden beging ze nogal eens wat romantische vergissingen en maakte ze zich regelmatig schuldig aan excessief drankgebruik en 'creatief vandalisme'. Daarnaast is ze verslaafd aan herhalingen van tuttige tv-series en gaat ze een huis liever binnen door het raam dan door de deur. Het schenden van andermans privacy gaat Izzy goed af - het is eigenlijk een tweede natuur voor álle Spellmans. Tot Izzy's taken bij Spellman Investigations behoren onder meer: opdrachten uitvoeren (bij voorkeur zonder enig gevoel voor scrupules) voor de baas (= pa en ma), het kalmeren van haar chronisch perfecte broer, als voorbeeld dienen voor haar rebelse tienerzusje Rae en het opsporen van haar oom, die regelmatig verdwijnt. Wanneer Izzy's ouders Rae inhuren om uit te vissen wie Izzy's nieuwe vriendje is, besluit deze dat ze alleen een enigszins normaal leven kan leiden als ze uit het familiebedrijf stapt. Maar ze heeft nog één klus te doen, en die is vrijwel onmogelijk op te lossen."

Een beetje maf, maar zeker wel leuk!

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at IKEA in Breda, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, September 09, 2014

Released 6 yrs ago (9/9/2014 UTC) at IKEA in Breda, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In een kast bij ikea!

Journal Entry 3 by marlenevd at Breda, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, November 16, 2014
We liepen door de IKEA in Breda en vroegen ons af of de boeken in de kasten echte boeken waren. Dus keken we een paar boeken door en kwamen we er achter dat het eigenlijk allemaal Zweedse boeken waren, maar toen viel ineens het oog op een Nederlandse titel. Het bleek een zwerfboek te zijn, dus hebben we het meegenomen. Nu nog even de tijd vinden het te lezen, maar dat komt wel goed!

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Utrecht, Utrecht Netherlands on Wednesday, April 24, 2019
Grappig verhaal, soms wat over the top, maar toch erg vermakelijk. Ik vind het wel een aanrader. Zal het boek zelf weer doorgeven.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.