Sielut kulkevat sateessa

by Pasi Ilmari Jääskeläinen | Science Fiction & Fantasy |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTyrnimarjawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 8/18/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTyrnimarjawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, August 18, 2014
Kuvaus:
Sairaanhoitaja Judit on kyllästynyt työskentelemään homeisissa sairaaloissa, eikä kohtelias avioliittokaan enää toimi. Elämän rajallisuuteen havahduttuaan hän päättää toteuttaa unelmansa: hankkiutua ensimmäiselle oikealle ulkomaanmatkalle.
Haave joutaa kuitenkin odottaa, kun lapsuudenystävä Martta palkkaa Juditin töihin ylikansalliseen kotisairaanhoitoyritykseen Helsinkiin. Firma vaatii hoitajiltaan "hiukan tavanomaista enemmän", ja palkka on sen mukainen.

Juditin uusi työ ei ole kuitenkaan ihan sitä mitä hän odotti. Juditin on vakoiltava uutta asiakasta, ateisti Leo Moreauta, jolla on firman tarvitsemaa tietoa. Vapaa-ajalla taas pitäisi pelastaa kuolemansairaan kummipojan sielu. Mitä tekee uuden työnantajan salaperäinen Persinger-laite? Ja miksi outo varjo seuraa Juditia pitkin rankkasateiden piiskaamaa Helsinkiä?
Pasi Ilmari Jääskeläisen kolmas romaani Sielut kulkevat sateessa yhdistää kauhukertomuksen ja psykologisen trillerin. Kirja vie perimmäisten kysymysten äärelle: Mitä uskoa tunnustat? Mitä rakastat? Kenen puolella olet?
************************
Päivitys 15.12.14
Hyvä ja hyppysissään pitävä tarina. Ehkä kuitenkin vähän liian pitkä, sillä lopussa tarina jotenkin lässähti ja tuli tunne että nyt piisais... Semmonen sentti pois paksuudesta ja lopusta tiivistäen niin olisi ollut nappisuoritus:)


Vien kirjan 9.6.18 Delennalle Porvooseen. Sieltä kirja kulkeutuu 7.7.18 Haapajärvelle geokätköilyn megatapahtumaan.
Toivon, että joku siellä nappaa tämän hyvän kirjan mukaansa ja myös lukee sen ja kertoo lukemastaan:)

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Sunday, July 08, 2018
Hieman vasta pintapuolisesti vilkaissut. Kirja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.Luettuani aion vapauttaa ko. kirjan Kokkolan kaupunginkirjaston bookcrossing-hyllyyn.

Journal Entry 4 by Markasa-79 at Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, July 30, 2018
Niin siis Haapajärven geokätkäilijöiden mega-tapahtumassa nappasin tän paksun mielenkiintoiselta vaikuttavan kirjan mukaani. Yhä on luettavanani. :)

Journal Entry 5 by Markasa-79 at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Tuesday, August 21, 2018
Todella erilainen ja mielenkiintoinen fiktiivinen kirja, joka voisi tarkemmin mietittynä suurelta osin olla jopa ehkä totta.

Vapautettu Kirjaston lehtilukusalin bookcrossing-hyllyyn tänään.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.