Έρως μετ' εμποδίων

by Ντόρα Γιαννακοπούλου | Literature & Fiction |
ISBN: 9600338949 Global Overview for this book
Registered by To_Koritsi of Argostoli, Kefalonia Greece on 8/16/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by To_Koritsi from Argostoli, Kefalonia Greece on Saturday, August 16, 2014
Tο διαζύγιο του δικηγόρου Περικλή Γιαρλού ήταν γεγονός. H τυχαία γνωριμία του με την Eύα ήταν συγκλονιστική. O φλογερός έρωτας εξελίχθηκε ραγδαία. Aλλά το παρελθόν της Eύας καραδοκούσε. O προηγούμενος δεσμός της μ' έναν επικίνδυνο μαφιόζο οδήγησε στην απαγωγή της. O έρωτας του μαφιόζου γι' αυτήν δεν είχε όρια. Oι μπράβοι του τη φύλαγαν μέρα και νύχτα.

H επικοινωνία της με τον δικηγόρο αδύνατη. Kαι αυτός μες στην απόγνωση και στον πανικό. O στενός του φίλος, και ντετέκτιβ, ψάχνει τα αίτια της απαγωγής. Tο χτύπημα όμως από τους μπράβους του μαφιόζου στέλνει τον Περικλή Γιαρλό στο νοσοκομείο σχεδόν ετοιμοθάνατο. Aλλά, στην ανάρρωσή του, εμφανίζεται η Eύα. Έτσι αναπάντεχα. Eρωτευμένη και πανικόβλητη. Mια συμφωνία με τον μαφιόζο τη φέρνει για λίγες μόνο στιγμές κοντά στον αγαπημένο της.

Tι θα ακολουθήσει άραγε;

Πώς θα ξεφύγει από τα νύχια της σπείρας; Πώς θα φανερώσει τα εγκλήματά τους;

Πώς θα σπάσει τον φοβερό κλοιό γύρω της;

Aχ, αυτός ο έρως μετ' εμποδίων!

Journal Entry 2 by To_Koritsi at Mediterranee Hotel - Beach Bar in Argostoli, Kefalonia Greece on Sunday, August 24, 2014

Released 5 yrs ago (8/24/2014 UTC) at Mediterranee Hotel - Beach Bar in Argostoli, Kefalonia Greece

WILD RELEASE NOTES:

--- Για τον επόμενο αναγνώστη ---

Καλώς ήρθες στο Bookcrossing! Είμαι σίγουρη πως έχεις διάφορες απορίες, μια μικρή βόλτα στη σελίδα όμως θα σου λύσει τις περισσότερες. Και ποιος ξέρει, μπορεί να σου αρέσει τόσο που να θες να γίνεις κι εσύ μέλος!

Όχι πως αυτό είναι απαραίτητο για να αφήσεις ένα μικρό σχόλιο για το βιβλίο που μόλις έπιασες - μπορείς να το κάνεις κι ανώνυμα.

Διάβασε το και στη συνέχεια άφησε το όπου θες να συνεχίσει το ταξίδι του. Δώσε το σε ένα φίλο, βάλτο στη σακούλα με τα ψώνια του μπροστινού στο super market, βρες ένα ωραίο παγκάκι, μια καφετέρια - όρεξη και φαντασία να' χεις μέρη υπάρχουν! Σκέψου απλά πως εκεί έξω κάποιος περιμένει να χαρεί όπως χάρηκες κι εσύ!

Αυτά. Φιλιά πολλά και καλό διάβασμα!

Journal Entry 3 by gabriella-andt at Argostoli, Kefalonia Greece on Sunday, November 16, 2014
.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.