Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο

by Tammara Webber | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by dreamy24 of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 8/9/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by dreamy24 from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Saturday, August 09, 2014
Η Τζάκελιν είναι δευτεροετής στο πανεπιστήμιο που επέλεξε προκειμένου να βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της από το λύκειο.

Εντελώς ξεκρέμαστη όταν εκείνος της ζητάει να χωρίσουν, σώζεται από τα νύχια του επίδοξου βιαστή της από ένα γοητευτικό άγνωστο, τον Λούκας. Αρχικά νομίζει ότι πρόκειται για τον παντελώς αδιάφορο συμφοιτητή της στα οικονομικά, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι άλλος από το βοηθό καθηγητή του μαθήματος, τελειόφοιτο μηχανολόγο στο ίδιο πανεπιστήμιο, ο οποίος έχει αναλάβει να τη βοηθήσει να καλύψει τη χαμένη ύλη.

Η έλξη μεταξύ τους είναι έντονη, οι παρεξηγήσεις διαδοχικές και παραλίγο μοιραίες για μια σχέση που φαντάζει καρμική, αλλά τελικά το να βρουν τρόπο να είναι μαζί δυο άνθρωποι που αγαπιούνται είναι "το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο".

Η έλξη μεταξύ τους είναι έντονη, οι παρεξηγήσεις διαδοχικές και παραλίγο μοιραίες για μια σχέση που φαντάζει καρμική, αλλά τελικά το να βρουν τρόπο να είναι μαζί δυο άνθρωποι που αγαπιούνται είναι «το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο».

«Ο Λούκας είναι ο άγνωστος που έσωσε την Τζάκελιν από την επίθεση ενός συμφοιτητή της – ένας τύπος που δεν είχε προσέξει ποτέ πριν, αλλά τώρα βρίσκει παντού μπροστά της. Μπορεί, όμως, να τον εμπιστευτεί πραγματικά ή θα τους χωρίσουν τα μυστικά που κρύβει βαθιά μέσα του;»

Journal Entry 2 by dreamy24 at Εξάρχεια in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Tuesday, May 26, 2015

Released 5 yrs ago (5/24/2015 UTC) at Εξάρχεια in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

απελευθερώθηκε στην ζώνη μας στο Homesick!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.