Dorian Grayn muotokuva

by Oscar Wilde | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTarnawing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/29/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTarnawing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 29, 2014
Alkuteos The Picture of Dorian Gray (1891). Suomentanut Kai Kaila. Seitsemäs painos. Loisto-pokkarit. Helsinki : WSOY 1963/2007. Nidottu, 245 sivua.
Päällys: Sami Saramäki.

Takakansi:
Kankaalla olevat kasvot vanhenivat tunti tunnilta, viikko viikolta. Jokainen Dorian Grayn tekemä synti tahrasi taulun kauneutta. Mutta hänen oma ulkomuotonsa säilyi muuttumattomana...
OSCAR WILDE (1854—1900) lumosi Lontoon seurapiirit hienona dandyna, säkenöivän älykkäänä keskustelijana ja lyömättömänä seuramiehenä. Mutta salonkileijonan elämällä oli myös pimeämpi puolensa, jonka Oscar Wilde on ikuistanut klassiseen kauhuromaaniinsa Dorian Grayn muotokuva.

***
Tämä on kaksoiskappale hyllystäni. Siellä kauemmin olleesta en ole vielä valmis luopumaan; Dorian Grayn muotokuva kuuluu maailmankirjallisuuden parhaimmistoon, ja minun Kolibri-kirjasto-kappaleeni sopii käteen paremmin kuin istuvinkaan hansikas.
Pitääkin varmaa pian taas lukea kirja uudelleen. Vilkaisin vähän Esipuhetta, ja teksti oli viedä mennessään heti. Yhden lauseen siitä kirjoitan tänne muistiin, sillä se sopii myös BC-kirjoista tehtyihin päiväkirjamerkintöihin: ”Arvostelu parhaimmillaan ja heikoimmillaan on eräänlainen oma elämäkerta.”

Journal Entry 2 by wingTarnawing at Kahvila Pikku Peikko in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, July 31, 2014

Released 5 yrs ago (7/31/2014 UTC) at Kahvila Pikku Peikko in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hyllystä löytyy.
Ennen kaikkea tämä on Ultimate-haastevapautus mutta myös mm. Turistivapautus. Pikku Peikko on yksi Tampereen sympaattisimmista kahviloista, se on edullinen ja siellä on BC-hylly. Siellä on pidetty miittejä ja sinne on (jo aikaa ennen BC-hyllyä) muuten vaan viety muualta tulleita BC-vieraita nauttimaan Peikon antimia.

LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa!
Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat täällä uudestaan ja kirjoitat mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua. :) Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jää ihmeessä vielä hetkeksi ja tutustu BookCrossingiin. Sivustolla on useita kielivaihtoehtoja, mm. suomi. Kielen voit vaihtaa vihreässä yläpalkissa keltaisen Go-nappulan oikealla puolella olevan pudotusvalikon avulla.
Jos olet kiinnostunut BookCrossingista, mutta haluaisit tutustua siihen suomen kielellä, kurkkaapa näiden linkkien taakse:
Tutustumisen arvoisia ovat myös
* suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30
* suomalainen Wikipedia-artikkeli BookCrossingista osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing
Jos harrastuksemme kiinnostaa sinua, liity toki jäseneksi. Olet tervetullut mukaan joukkoomme nyt tai myöhemmin.

LUKUILOA!!!Journal Entry 3 by -Kata- at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, August 20, 2014
Ihanaa, kerrankin ehdin käydä kahvilassa aamukahvilla! Valitsin Pikku Peikon, koska en ole siellä ennen käynyt (!) ja tiesin sieltä löytyvän kirjoja... :)
Neljästä nappaamastani kirjasta tämä on mielenkiintoisin. Kiitos Tarna!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.