Άνω θρώσκω

Registered by cineff of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 7/20/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by cineff from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, July 20, 2014
Υλική, ψυχική, πνευματική δομή και λειτουργία του ανθρώπινου όντος.
Πολλά υποσχόμενο αλλά καθώς το διάβαζα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ο συγγραφέας πάει να αποδείξει ότι υπάρχει Θεός. Δεν το τελείωσα καν.

Μεγάλη η χάρη σας κ.κ διοργανωτές του Summer Earthquake Challenge 2014, που με στείλετε Κυριακή πρωί σε εκκλησία, παρότι άθεη!

Το απελευθέρωσα στον Προφήτη Ηλία στην Καστέλλα.

Όπως ο άνθρωπος θωρεί άνω, έτσι έβαλα και το βιβλίο ξαπλωτά να κοιτάει ψηλά.
Να και μια φωτογραφία από το πανηγύρι.


Κατά την παράδοση, υποτίθεται ότι ο Προφήτης Ηλίας είχε πάρει τα βουνά με ένα κουπί στον ώμο και έψανχε να βρει μέρος που να μην ξέρει κανείς τι κρατάει και να μην ξέρει τι είναι η θάλασσα. Μου κάνει εντύπωση αυτό για την Ελλάδα γενικά, πόσο μάλλον για την Καστέλλα που έχει θέα στη θάλασσα.
~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing που θα σου λύσει κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.
Για να αφήσεις σχόλιο ή να πεις απλά μόνο ότι βρήκες το βιβλίο, γράψε στο πεδίο επάνω που ζητά "Enter...BCID" τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go!"
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.