Tavallinen rakkaus

by Joyce Carol | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Hambo of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/15/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Hambo from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 15, 2014
Takakansi:
Joyce Carol Oates (s. 1938) on viime vuosien innostavimpia amerikkalaisia kirjailijoita, aikamme elämän ja ihmisen sielunmaiseman loistokas kuvaaja.
Tämä kirja sisältää kaksitoista novellia neljästä Oatsin kokoelmasta. Keskeisinä teemoina niissä ovat perheyhteisön ongelmat, ihmisen pelot, yllättävä uhka, johon törmää kaikkialla, väkivalta, jota vastaan ei voi suojautua, ahdistus, joka murtaa kilvoittelevat miehet, ajaa naiset rakkaudettomiin seikkailuihin tai maanisiin kuvitelmiin, nuoret jengeihin, päämäärättömään terroriin. Vaikka novellien aiheet ja ympäristöt ovat hyvinkin erilaiset, yhteistä niille kuitenkin on se, että ne ovat juuri sitä todellisuutta, jota tänä päivänä eletään.
Joyce Carol Oatesin taidokasta ja väkevästi koskettavaa proosaa leimaa raju kertomisen tarve ja vimma, halu kartoittaa ja ymmärtää, paljastaa ja näin myös parantaa. Kirjailija tahtoo tunkeutua yhteiskunnan näennäisen kovan ja siloisen pinnan alle, murtaa yksityisen ihmisen suojakseen rakentamat muurit näyttääkseen tilan, jossa todella olemme.

Released 3 yrs ago (2/4/2016 UTC) at Sampolan kirjasto (bookcrossing-pöytä) in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Sampolan kirjaston vaihtokärryssä.

Lukuiloa kirjan löytäjälle!
LÖYTÄJÄLLE:Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa!Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat täällä uudestaan ja kirjoitat mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua. :) Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.Jää ihmeessä vielä hetkeksi ja tutustu BookCrossingiin. Sivustolla on useita kielivaihtoehtoja, mm. suomi. Kielen voit vaihtaa vihreässä yläpalkissa keltaisen Go-nappulan oikealla puolella olevan pudotusvalikon avulla.Jos olet kiinnostunut BookCrossingista, mutta haluaisit tutustua siihen suomen kielellä, kurkkaapa näiden linkkien taakse:Tutustumisen arvoisia ovat myös* suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30* suomalainen Wikipedia-artikkeli BookCrossingista osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/BookcrossingJos harrastuksemme kiinnostaa sinua, liity toki jäseneksi. Olet tervetullut mukaan joukkoomme nyt tai myöhemmin.

Journal Entry 3 by TuiGe at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, March 27, 2016
Nappasin Sampolan kierrätyshyllystä mukaani jo viikkoja sitten, mutta unohdin tehdä merkinnän. Kiitos, ihanan synkkää tekstiä :)

Released 3 yrs ago (6/27/2016 UTC) at Sampolan kirjasto (bookcrossing-pöytä) in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätetty hyllyyn, hyvää matkaa!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.