Ανάμισης ντενεκές

Registered by sismografos of Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on 6/1/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by sismografos from Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on Sunday, June 01, 2014
Μου άρεσε πολύ το βιβλίο, πολύ συγκινητικό, τον λυπήθηκα τον καημένο τον ήρωα. Μου άρεσε ο τρόπος γραφής και πι ντοπιολαλιά που χρησιμοποιήθηκε. Το απελευθέρωσα με δυσκολία για να ταξιδέψει.

Journal Entry 2 by karjim at Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Saturday, June 28, 2014
Το βιβλίο το παρακράτησα παρανόμως αφού είχε δοθεί για απελευθέρωση στη θεσσαλονίκη, αλλά το κράτησα να το διαβάσω. έχω διαβάσει και τη "Δεξιά τσέπη του ράσου" του Μακριδάκη και ομολογώ ότι εκείνο μου είχε αρέσει περισσότερο.
Σο συγκεκριμένο, έχει ενδιαφέρον η γλώσσα, έχει ενδιαφέρον το θέμα, αλλά μάλλον με χάλασε η έκταση. Η έρευνα για τη ζωή του Πέτικα και η ιστορία του πλατείασε αρκετά και δε νομίζω ότι έφθανε για να καλύψει ένα μυθιστόρημα. Μάλλον ο Μακριδάκης στις νουβέλες τα πάει καλύτερα.

Journal Entry 3 by karjim at Καφέ - μπαρ "Οινώ" in Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Saturday, June 27, 2015

Released 5 yrs ago (6/27/2015 UTC) at Καφέ - μπαρ "Οινώ" in Skyros - Σκύρος, Evia Greece

WILD RELEASE NOTES:

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.