Stegger

by Charles den Tex | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9044510800 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 5/27/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Tuesday, May 27, 2014
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos

Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at - Ergens in de provincie, Groningen Netherlands on Tuesday, May 27, 2014
Samenvatting
Een dubieuze overzeese brievenbus-bv blijkt het obstakel te zijn voor de overname van Switchtronics door HECI. Jan Stegger, commercieel directeur van HECI die eerder optrad in Den Tex' thriller Code 39, reist zelf af naar Curaçao om de problemen op te lossen.
Recensie(s)

Charles den Tex won in 2002 de Gouden Strop met Schijn van kans*. Hij wordt wel gezien als de schrijver van een nieuw subgenre: de bedrijfsthriller. In Stegger maken we opnieuw kennis - we hadden hem al ontmoet in Code 39** - met Jan Stegger, commercieel directeur van een groot Nederlands handels- en productiebedrijf in elektronica. Hij is betrokken bij de ingewikkelde overname van het bedrijf Switchtronics. Bij die onderhandelingen is ook Paul Kammer betrokken. Stegger ontdekt echter dat Kammer de zaak oplicht. Dan overlijdt, onder verdachte omstandigheden, de directeur van Switchtronics. Voor hen die geinteresseerd zijn in fraude in het bedrijfsleven, is dit vast een interessant boek. Het bevat echter veel details die de leek op dat vlak koud laten. Spannend is Stegger niet. Het verscheen eerder in 1999 in het blad Fem/De Week als feuilleton. Nu als (promotie)pocket met ook nog een interview van Roel Janssen met de auteur voor slechts 3 euro. Kleine druk.

Ko van Geemert

Gekocht tijdens een boekenstrooptocht met bookcrossvriendin Harmke, bij Goudgoed in Groningen.

>>(eind januari 2019) Ik ben in dit boek begonnen maar kon mijn hoofd er door de vele namen niet goed bij houden. Jammer want ik ben fan van Charles den Tex. alleen niet van dit boek. Ik hoop dat iemand anders wel plezier aan deze pocket beleeft.<<

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at Verlengde Hereweg in Groningen, Groningen Netherlands on Saturday, February 02, 2019

Released 2 mos ago (2/2/2019 UTC) at Verlengde Hereweg in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek is te vinden in de kopieer-winkel, vlakbij de kruising met de Helperbrink. Veel leesplezier voor de volgende lezer.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.