Code 39

by Charles den Tex | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9044504347 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 5/26/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Monday, May 26, 2014
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos

Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at - Ergens in de provincie, Groningen Netherlands on Monday, May 26, 2014
Samenvatting
Jan Stegger zit in Dubai. In zijn handen de administratie van een snel instortend bedrijf. Winsten verdwijnen en alles wat Stegger aanpakt lijkt in het niets op te lossen. Stegger raakt verstrikt in een spel van halve waarheden en directe bedreigingen. Hij onderhandelt, praat, zoekt - tot hij er aan de andere kant van de wereld achter komt wat er aan de hand is.

Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Charles den Tex heeft de unieke prestatie geleverd om voor ieder boek dat hij heeft geschreven -inclusief zijn debuut Dump uit 1995- te worden genomineerd voor de Gouden Strop, de jaarlijkse prijs voor het beste Nederlandse spannende boek. Zo ook voor zijn derde roman, Code 39. De wat dikke handelsvertegenwoordiger Jan Stegger wordt naar het voor hem veel te warme Dubai gestuurd om te ontdekken waar zijn verdwenen collega is gebleven. Al snel gebeuren er vreemde dingen: zijn secretaresse wordt ontvoerd en het kantoor wordt geheel leeggehaald. Stegger leert in deze roman rond het internationale zakendoen dat de handelscode van Diemen niet gelijk is aan die van Dubai. Den Tex heeft een mooie, beeldende stijl en een geheel eigen stem, waarmee hij een boeiend en origineel verhaal vertelt. Steeds meer lezers beginnen deze auteur te waarderen. Pocketeditie, zeer kleine druk.
(Biblion recensie, Ren© van Rossenberg.)

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, March 17, 2018

Released 10 mos ago (3/18/2018 UTC) at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

't Is een jaarlijkse traditie, maar voor mij pas de eerste keer. GRATIS REIZEN MET HET BOEKENWEEKGESCHENK! En dan gaat de reis natuurlijk naar de bookcrossmeeting in Oss, waar ik veel boekvrienden- en vriendinnetjes zal treffen! Leuk leuk leuk!

En dit boek wordt daar dus los gelaten...

Journal Entry 4 by wingInge1990wing at Rhenen, Utrecht Netherlands on Monday, March 19, 2018
lag nog op de tafel aan het einde van de meeting. Ik heb al eerder een thriller in de Stegger serie van hem gelezen en dat was niet zo mijn ding, dus deze mag binnenkort weer verder reizen.

Journal Entry 5 by wingInge1990wing at Albert Heijn boekenkast in Rhenen, Utrecht Netherlands on Thursday, March 22, 2018

Released 10 mos ago (3/22/2018 UTC) at Albert Heijn boekenkast in Rhenen, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

English below the Dutch version

************************************************
Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden.

Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten.

Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te
komen kijken en dat vind ik erg leuk. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!

Als je het boek verder wilt volgen geef je dan op bij www.bookcrossing.com (engelse site).

Oh ja, er is ook een Nederlandse website (www.bookcrossing.nl) waar veel van je mogelijke vragen beantwoord kunnen worden

********************************************

Hey! You found my book, congratulations. I hope it is something you like, if not, at least you where curious what it was all about. And that count for something as well. Don't worry if you don't like the book, you can just give it to somebody elso or leave it behind.

Now you're on the site, take a look around :). If you want to follow the journey of this or you're own books, please become a member.

Have fun!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.