Swing

by Paul Johannes Biegel | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9059650050 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 5/16/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, May 16, 2014
Op de landkaart van Afrika lijkt het een plas, maar het is groter dan de Noordzee en het heeft een Westerse naam: Victoriameer. Langs de oostkust is dit meer bezaaid met kleine eilandjes waarop eenvoudige vissers wonen. Ooit is op een van die eilandjes een witte man aan komen roeien, geheel gehuld in kleren, om er de zegeningen van de Westerse wereld te brengen; wat hij heeft achtergelaten was een trompet. Daar konden de vissers niet op spelen, tot het instrument in handen kwam van een kleine jongen.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Winkelcentrum Vathorst in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, May 18, 2014

Released 5 yrs ago (5/18/2014 UTC) at Winkelcentrum Vathorst in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.