Mijn wraak zal zoet zijn

by Jenna Petersen | Women's Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 4/26/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Saturday, April 26, 2014
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos

*******************

----> Deze romantisch-historische pocket kocht ik op de Koningsdagmarkt 2014, als 'guilty pleasure' voor mijn historisch goed onderlegde bookcrossvriendin E.

Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Vestdijklaan in Groningen, Groningen Netherlands on Sunday, May 04, 2014

Released 5 yrs ago (5/4/2014 UTC) at Vestdijklaan in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Ik ben een mooie boom met witte bloesems, die zoet geuren. Ik sta bovenop de geluidswal precies op de plek waar je vanaf de Vestdijklaan omhoog klautert. Ik weet dat je mijn bloemen graag wilt plukken, maar pas op...mijn wraak zal evenals mijn geur zoet zijn! Want mijn takken bevatten venijnige stekels....dus uitkijken als je het boek (koningsdagmarkt-buit) wilt komen stelen dat onderaan mijn stam verborgen ligt....!

Journal Entry 3 by Elandria at on Monday, May 12, 2014
Ha! Hebbes, toch nog gevonden, lekker calorie arm snackfood voor tussendoor :-)

Engeland, 1816. Lillian Mayhew heeft gezworen wraak te nemen voor de dood van haar moeder. Aangezien de man die haar te gronde heeft gericht, de graaf van Billingham, inmiddels is overleden besluit ze haar pijlen te richten op diens zoon Simon Crathorne. Op slinkse wijze verschaft Lillian zich toegang tot een besloten feest, bedoeld om Simon aan een geschikte bruid te helpen. Maar na hun kennismaking valt Lillian ten prooi aan twijfel; wil ze de toekomst van de sympathieke en aantrekkelijke Simon werkelijk ruïneren, of wil ze er misschien juist deel van uitmaken…?

Gelezen en in een doos vol boeken aangekomen bij de volgende enthousiaste lezer!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.