Arctisch Dagboek

Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 4/19/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, April 19, 2014
"'Toen de cpnb mij vroeg om het Boekenweekessay te schrijven, met reizen als thema, moest ik meteen denken aan het dagboek dat ik ooit heb bijgehouden tijdens een cruise op de Witte Zee. Ik was aan boord om lezingen te geven. Normaal houd ik geen dagboeken bij, maar dit waren geen normale omstandigheden. Ik begon het dagboek tegen het einde van de reis. Ik was ernstig in de war en durfde mijn raamloze hut niet meer uit. Ik sta niet in voor de waarheid van dit document; zoals gezegd was ik in de war. En ik at nauwelijks, want om aan eten te komen moest ik mijn hut uit, en dat wilde ik niet. Dat het schip flink op en neer deinde, hielp ook niet mee. Ik heb besloten om het dagboek in al zijn rauwheid intact te laten.'

De aantekeningen op het schip vormen de basis voor Arctisch dagboek, het persoonlijke verslag van Jelle Brandt Corstius over reizen per cruiseschip en over zijn liefde voor Rusland. En over de ellende van bekend zijn, en de behoefte aan alleen zijn."

Aardig boekje, aldus Mr.K.!

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at - Centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, October 18, 2014

Released 6 yrs ago (10/18/2014 UTC) at - Centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In de bak met mutsen, bij Bever Zwerfsport!

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, November 02, 2014
Een leuk boekje, altijd leuk om een kort verhaal te lezen wat eigenlijk best serieus is maar ook erg humoristisch.

Om het boek bij Bever achter te laten (samen met een ander boek elders in de winkel) waar we ook reisboeken verkopen is misschien minder handig. Aan de ene kant veel reizende mensen in de winkel (dus kans dat het boek een leuke reis gaat maken) maar klanten die beide boeken vonden leverden het in bij de kassa. Mensen wilden het nog net niet kopen, maar dachten dat iemand het verloren was. Een collega heeft één boek meegenomen, ik het andere (ja ik werk bij Bever). Nu eens kijken waar ik het boekje ga achterlaten. Ik laat t nog wel weten of de vinder doet dat.

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, November 08, 2014
Boekje gevonden bij Dimenno. Toch nieuwsgierig naar de inhoud, het boekje gelezen. Heb nog geen idee waar ik het achterlaat, maar doe het wel snel.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.